Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Animatie video

Webdesign Amsterdam - Animatie video - WordPress specialist Amsterdam - Onze kernwaarden, missie en visie | 2xCeed Marketeers on Demand

Animatie video laten maken

Je speelt met het idee om een animatie video te laten maken. Maar ben je bekend met de mogelijkheden? Beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Belangrijk om rekening mee te houden, hoe het beeld gebracht wordt is wel bepalend voor het effect. Want het juiste script en wijze van animeren is cruciaal. Maar onze ruime ervaring zorgt dat jij het gewenste resultaat zult behalen!

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Goede bedrijfsfotografie laat zien wie je bent!

Heldere boodschap met verfrissende content

Animatie video is de manier om vrijwel elke boodschap op een passende en heldere wijze over te brengen. Tevens is animatie een prettige manier om eenvoudig en duidelijk een verhaal te vertellen. Kortom, een animatie video zorgt voor frisse en heldere content. Mede hierdoor wordt de aandacht van de bezoeker getrokken en vastgehouden. Vervolgens is het belangrijk deze bezoeker te converteren. Bovendien heb je een doel met jouw video!

Rendement animatie video

Allereerst worden animatie video’s veelal gebruikt om iets eenvoudig uit te leggen. Maar ook bepaalde processen of producten kun je zo eenvoudig verduidelijken. Vervolgens is het belangrijk om te weten of de ingezette animatievideo het gewenste effect heeft behaald. Want vaak wordt dit niet gemeten. Zonde, want je wilt toch weten of de video het gewenste resultaat oplevert. Is dit niet het geval? Dan zullen we de benodigde aanpassingen doorvoeren. Zo lukt het dan toch om het rendement van de video te optimaliseren.

1. Boodschap staat centraal

Snel en eenvoudig jouw boodschap overbrengen aan de hand van beeld.

2. Integratie huisstijl in animatie

Herkenbaarheid en eenheid door gebruik van kleur, toon en logo in huisstijl.

3. Onderscheidende videocontent

Liever een prachtige bedrijfsvideo? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Bedrijfsfotografie - Animatievideo - Online marketing bureau in Soest - Wat doen we - Contact | 2xCeed Marketeers on Demand

Animatie video ontwikkelen

Bij 2xCeed zijn alle video’s maatwerk. Dus ook de animatie video’s. Aangezien het belangrijk is alles op elkaar af stemmen hanteren wij een duidelijke werkwijze. Om te beginnen op basis van een uitgebreid interview. Gevolgd door een duidelijk script en eventueel storyboard gaan we aan de slag. Dit in combinatie met de persoonlijke wensen en de huisstijl zorgt dat een professionele animatie video kan worden ontwikkeld. Ook is het heel belangrijk de doelgroep helder te hebben.

Het animatieproces begint met een storyline. Essentieel want op die manier kom je niet voor verrassingen te staan. Vervolgens worden de animatie’s tot leven gebracht. Het resultaat is een echte animatie video. Uiteindelijk zorgt de juiste tune of voice-over voor het complete plaatje.

Een animatievideo laten maken

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen je naar het beste resultaat. Wij hebben ruime ervaring en kennis van alle online mediakanalen. Zodoende kunnen we je van het beste advies voorzien. Ook is het belangrijk dat je bepaalt waar je de video gaat vertonen en aan wie.

Welke kanalen ga je inzetten? Waar ga je de animatie vertonen? Alleen op jouw website, op social media kanalen, op jouw YouTube kanaal? Ga je het inzetten als online commercial? Wellicht zelfs op een beurs of als tutorial (uitlegvideo)? Natuurlijk helpen we je graag met de invulling. Kort samengevat, we kunnen niet wachten!

Maak nu een afspraak. Want dan laten we je geheel vrijblijvend de mogelijkheden zien. Nog geen idee, wij brainstormen met je mee. Uiteindelijk kom je samen tot de beste resultaten. Dus twijfel niet en bel ons voor een afspraak of advies.

Wat kost een animatie video?

Dat hangt af van het doel, de duur, 2D of 3D, voice-over en eventuele ondertitels. Vanaf € 550,- kunnen wij je helpen. Benieuwd wat jouw specifieke project gaat kosten? Wij kunnen eenvoudig in kaart brengen waar je aan moet denken. Maak vrijblijvend een afspraak of bel met onze specialisten voor een indicatie.

Ben jij klaar voor een animatie video?

Mooi, wij gaan graag voor je aan de slag! Benieuwd welke video’s wij hebben ontwikkeld voor onze klanten? Dan neem je nu contact met ons op of bel naar 085 – 483 11 11.