Nieuws: artikel op Emerce.nl

2xCeed neemt de regie in
versnipperde online advertentiemarkt

Elke dag worden er 547.200 nieuwe websites per dag gecreëerd over de hele wereld. Sinds 2016 is het aantal websites bijna verdubbeld van 900 miljoen naar 1,7 miljard. Ook 2xCeed-stagiair Stijn Otten heeft bijgedragen aan deze verdubbeling.

Ik heb mezelf vier maanden geleden ingeschreven bij de Kamer van Koophandel om een eigen bedrijf te beginnen. Ik wist nog niet wat ik wilde gaan verkopen, maar wist al wel dat ik een online webshop wilde starten. Ik kwam voor de keuze te staan met welke software ik de website wilde gaan bouwen. Ik koos ervoor mijn website te bouwen met Shopify, omdat dit voor een beginner een eenvoudige manier is om je eigen website te maken. Ik heb hier de afgelopen maanden mee lopen klungelen. Ik begrijp nu redelijk hoe je een website moet bouwen in Shopify.

“Martine Kruyning: “Samen met de klant regisseren we de online marketingdoelstellingen. Je kunt het zien als het regisseren van een toneelstuk. Het is niet alleen belangrijk dat de individuele spelers goed spelen en de juiste teksten kennen, maar ook het licht, de mensen achter de schermen en het orkest moeten met elkaar in overeenstemming zijn om een goede productie neer te zetten. Het samenspel zorgt voor de optimale effect en de ultieme beleving bij de toeschouwers.

De werkwijze van 2xCeed is volledig transparant, onafhankelijk en gericht op optimalisatie. Door een groot partnernetwerk en een continue kwaliteitscontrole zijn de beste media kansen in kaart gebracht. Strategie, ontwikkeling, advies en ook inkoop kunnen door 2xCeed in samenwerking met de partners worden ingericht.

Het unieke aan 2xCeed is dat je als klant maar één aanspreekpunt hebt voor alle digitale media zoals het bouwen van websites, Google campagnes, Display advertising, Social Media, Programmatic Buying, SEO, SEA, emailmarketing, etc.

Ook dit is wat ons onderscheidt in de markt. Je ziet vaak dat er specifieke diensten worden aangeboden bij bepaalde bureaus, maar niet het totale pakket aan online mediadiensten. Wij ontzorgen de klant volledig en zijn daarnaast een volwaardige sparringpartner voor de klant, maar ook voor de partners waarmee we werken.””

Bron: Emerce

Wil je het hele artikel op Emerce lezen? Hier kun je het artikel vinden.

Spread the word

Comments are closed.