Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Banner creatie

Banner creatie - WordPress specialist Amsterdam - SEO teksten schrijven | 2xCeed Marketeers on Demand

HTML5 banner creatie

Banner creatie is een vak. Onze banner specialisten verstaan dit vak als de beste. Want door de juiste banner te laten maken met de juiste boodschap en call to action maakt het verschil. Wat maakt een banner goed en hoe zorg je voor de hoogste conversie? Dat gaan we hier niet vertellen. Het is het geheim van de smid. Maar we delen dit geheim wel met onze klanten. Uiteraard!

Banners nodig voor display advertisement? Wij ontwerpen jouw HTML5 banners!

Wat kost een bannerset?

Dat hangt af van het platform, de formaten, het ontwerp en de benodigde creativiteit. Wij kunnen eenvoudig inventariseren waar je rekening mee kunt houden. Bel of mail ons gewoon even voor een offerte. We kunnen snel schakelen dus ook bij haast, neem contact op.

HTML5

HTML5 is de nieuwe standaard om banners te tonen op GDN en P161.

Flash

Wordt niet meer ondersteund. Bouw nu om naar HTML5.

GDN & P161

Google Display Network en Platform 161 voor Display marketing

Banners laten maken - Banner creatie - Moodvideo - Videopitch training - Vertalingen | 2xCeed Marketeers on Demand

Display banners

Allereerst kun je banners gebruiken om jouw bedrijf op een hele slimme manier in beeld te brengen. Vervolgens, als je het slim doet, creëer je zichtbaarheid, brand awareness en vooral conversie. Natuurlijk is dit laatste waar veel bedrijven het voor doen. Echter het maken van een goede bannerset is stap één. Wat je er vervolgens mee doet is nog veel belangrijker. Te denken valt aan display campagnes binnen het Google Display Network. Uiteindelijk kun je met banners binnen dit netwerk veel kanten op. Belangrijk is wel goed te kijken wie je wilt bereiken. Kortom, bepaal de juiste doelgroep.

HTML5 banners

HTML5 is de nieuwe standaard voor banners. Omdat Flash banners bijna niet meer ondersteund worden is het zaak hier te schakelen. Daarom bouwen wij sets om naar HTML5. Verder adviseren wij de banners ook te actualiseren als je toch aan de slag gaat. Er verandert veel en het is belangrijk dat je meegaat om opvalwaarde te houden. Uiteindelijk is het de relevante klik waar het om gaat.

HTML5 banners maken

Wij hebben de beste specialisten. Zij ontwerpen en bouwen volgens de juiste standaard. HTML5 banners kun je gebruiken voor GDN (Google Display Network), P161 en andere display netwerken.

Voor een duidelijk overzicht van de Google Display Network formaten klik hier

Flash omzetten naar HTML5

Zoals eerder gezegd worden flash banners praktisch niet meer ondersteund. Dit zorgt voor problemen en tegenvallende resultaten. De banners worden niet goed getoond of afgespeeld. Wij bouwen de banners om zodat deze goed worden weergegeven. De techniek is continu in beweging.

Meer weten over banners?

Weten hoe wij jou kunnen helpen met het bouwen en omzetten van banners? Benieuwd welke banners wij hebben ontwikkeld voor onze klanten?

Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 085 – 483 11 11.