Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bedrijfsfotografie

Teamfoto | 2xCeed Marketing on Demand

Professionele bedrijfsfotografie laten maken?

Unieke foto’s zijn heel belangrijk op een website, Social Media en andere marketing uitingen. Belangrijker dan je wellicht in eerste instantie denkt. Toch wordt dit niet altijd zo gezien. Jammer want met het juiste beeldmateriaal maak je echt verschil. Als je dit goed aanpakt heb je direct een stapje voor op jouw concurrenten. Daarom adviseren wij professionele bedrijfsfotografie voor de persoonlijke en unieke uitstraling in jouw online uitingen.

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Goede bedrijfsfotografie laat zien wie je bent!

Nieuwe website, sterk beeld

Je ziet tegenwoordig veel visueel sterke websites die zijn opgebouwd met zogeheten ‘stock’ foto’s. Hier kun je een prachtige website mee creëren en ook 2xCeed werkt geregeld met mooi bestaand materiaal. Het risico is wel dat je jouw foto’s ook op andere websites kunt tegenkomen. Als bedrijf ben je uniek en de meeste ondernemers willen dit logischerwijs ook uitstralen. Laat dit ook terugkomen in uw online visitekaartje. Een goed doordachte fotoshoot is hierbij absoluut van toegevoegde waarde. En als je dan toch aan de slag gaat met een goede fotograaf neem dan ook direct de andere kanalen mee waar je goed beeld voor kunt gebruiken.

Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan foto’s:

  • van het personeel voor de LinkedIn-profielen
  • voor de bedrijfspresentaties
  • voor het offline drukwerk
  • die je in het bedrijfspand kunt laten terugkomen
  • van het wagenpark voor herkenbaarheid
  • voor de Social Media kanalen
Bedrijfsfotografie - Animatievideo - Online marketing bureau in Soest - Wat doen we - Contact | 2xCeed Marketeers on Demand

Professionele website foto’s

Als we aan de slag gaan met de optimalisatie van een website dan zijn er meerdere mogelijkheden om dit aan te pakken. Als het platform goed is ingericht en een facelift nodig heeft dan is nieuwe en goede bedrijfsfotografie een belangrijke eerste stap. Tegen een relatief lage investering heb je direct een geheel andere uitstraling op de website. Wij adviseren altijd goed na te denken wie en wat je wilt bereiken met de website. Dan bepalen we op basis van de bestaande lay out wat voor foto’s we nodig hebben. In overleg met onze fotografen spreken we de shoot door en op die manier zorgen we dat de content en lay out matcht met de foto’s.

Professioneel vastgelegd

Voor onze websites werken we met diverse fotografen. Natuurlijk is het mogelijk om zelf fotografie aan te leveren. Graag zelfs. Wil je echter een goed doordacht plan voor jouw website en zorgen dat voor elke pagina de juiste foto’s beschikbaar zijn? Dan denken we graag met je mee.

Samenwerking met fotografen

Wij leggen de lat hoog en dit is terug te zien in de samenwerking met onze professionals. Het meedenken, de creatieve geest en de originele insteek zie je ook terug op de websites.

Foto’s zien

Ben je benieuwd wie wij hebben kunnen helpen aan die unieke uitstraling? Neem dan nu contact met ons op. Geheel vrijblijvend schetsen we jou de mogelijkheden, de insteek die wij voor ogen hebben en de investering zal ook helder zijn. Dan werken we graag samen met jou aan het perfecte plaatje.