Boekhoudkundig medewerker

Factureren voor de beste online marketeers

WANTED: BOEKHOUDKUNDIG MEDEWERKER

Ben jij financieel superhandig? Een komma-berijder tot twee cijfers daarachter? En heb je ook nog interesse in de online wereld? Dan worden onze klanten blij van je, en wij dus ook! Je bent goed met Excel en Exact en houd je kennis op hoog niveau.

Wij hebben de allerleukste klanten en jouw toekomstige collega’s zitten te springen om jouw oog voor detail. Heb jij een flinke dosis ervaring, zorgvuldigheid en een passie voor boekhoudkundig administreren? Solliciteer dan naar deze fijne baan op ons kantoor in Soest.

2xCeed is een jong, ondernemend en snelgroeiend bedrijf met ruimte voor een solide boekhoudkundig medewerker. Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Dan willen we uiteraard graag met je in gesprek.

Zorg jij dat onze administratie tot in de puntjes klopt en wil je leuke collega’s?

Waar ga je dagelijks mee bezig houden bij 2xCeed?

  • Inboeken van facturen
  • Klaarzetten van betalingen
  • Correct administreren
  • Alle documenten goed vindbaar houden in ons online archief

Kortom: je kent Exact, Excel en het werken met Google Drive van binnen en buiten en vindt dat je nooit bent uitgeleerd! Dan zijn wij dolgelukkig en kun je direct aan de slag!

Wat maakt het plaatje compleet? Jij…

  • hebt minimaal een MBO-opleiding afgerond en/of tenminste 3 jaar werkervaring met Exact;
  • bent 8-12 uur per week beschikbaar;
  • bent een fijne collega, proactief en denkt graag mee over de toekomst van 2xCeed!

Wat vind je bij ons?

Een uitdagende baan met voldoende afwisseling, alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een heel leuk team met online professionals. Heb jij na het lezen van deze vacature een grote glimlach op je gezicht gekregen en direct zin om aan de slag te gaan? Dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatie! Deze kun je sturen naar m.kruyning@2xceed.nl. Alvast bedankt voor jouw reactie.

**** Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld ****

Solliciteer nu direct!