Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dienstverlening
Online Marketing

Team 2xCeed 2023 - Bedrijfsfotografie - Websitefotografie - Wie zijn wij - Portretfotografie - Webdesign Utrecht - Online marketingbureau Utrecht - Dienstverlening - Reviews - Klanttevredenheidsonderzoek - Bedanktpagina - Afspraak maken | 2xCeed Marketeers on Demand

Dienstverlening online marketing

Het woord dienstverlening is een algemeen gebruikt woord om samen te vatten wat je doet. Toch is er een groot verschil tussen de dienstverlening van partijen. Binnen alle branches is dit het geval en ook zeker binnen de online marketing. Voor een bedrijf is het lastig inschatten of de partij die wordt ingeschakeld om de website te bouwen, conversie te optimaliseren of een Adwords campagne op te zetten betrouwbaar is. Nog belangrijker, het gewenste resultaat levert. Uiteindelijk is dat waar het om draait.

Online marketing kent veel verschillende kanalen. Kunnen wij jou helpen?

Voordelen 2xCeed

Omdat wij voor onze partners een grote (lees: belangrijke) klant zijn profiteren onze klanten mee. Dit zijn slechts een van de voordelen. Kort samengevat de voordelen van samenwerken met 2xCeed:

  • Alle specialisaties onder één dak
  • Efficiënter gebruik online programma
  • Brede kennis van online en offline media
  • Transparantie
  • Lagere kosten
  • Hogere conversie
  • Eén aanspreekpunt
  • Heldere communicatie
  • Budget optimaal inzetten
  • Toezicht 2xCeed specialisten
Veelgestelde vragen - Videomarketing - Dienstverlening - Whitepaper Social Selling - Marketing trainingen | 2xCeed Marketeers on Demand

Toegevoegde waarde 2xCeed

Om te beginnen staat de zelfstandigheid van onze klanten met een optimaal resultaat voorop. Daarnaast werken wij niet met langdurige contracten. Als ondernemers, spreken we de taal van de ondernemer. Vervolgens gebruiken we onze kennis om de specifieke behoefte van de klant in te vullen. Tenslotte controleren en bewaken we continu de resultaten. Vooral dit laatste is online zeer goed meetbaar.

Wij werken met een zeer uitgebreid netwerk van specialisten. Deze specialisten hebben stuk voor stuk brede ervaring op een specifiek online vakgebied. 2xCeed schakelt per opdracht de benodigde specialisten in. We bundelen de input en zorgen dat alles in lijn is met elkaar zodat onze klanten een totaalplaatje krijgen en slechts één aanspreekpunt hebben. Onze specialisten, een team bestaande uit een goede mix van zeer ervaren consultants in het on- en offline mediavak gecombineerd met jonge creatievelingen die zijn opgegroeid in het opkomende internet-tijdperk, controleren alle uitkomsten en trajecten en sturen waar nodig bij. Dit resulteert in een optimaal projectteam dat samen met de klant zeer mooie resultaten neerzet.
Samen tevreden

Wij zijn pas tevreden als onze klant dat ook is. Dat is een open deur echter wij nemen dit heel serieus. Nog belangrijker, wij gaan door totdat het resultaat voor beide overeenkomstig is met de gemaakte afspraken. Wij zeggen wat we doen en doen vervolgens wat we zeggen. Uiteraard altijd in goed overleg!

Wil je weten hoe onze dienstverlening jouw bedrijf verder kan helpen? Bel dan nu voor een vrijblijvende afspraak met 085 – 483 11 11 of neem contact op via het contactformulier.