Webtekstschrijver voor SEO, Social Media en vooral Story Telling

Vacature alert!

TEKST & CONTENT CREATOR met SEO kennis

Is het schrijven van sterke en interessante teksten jouw passie? Ben jij in hart en nieren een tekst & content creator? En vind je het vooral leuk om dit voor een diversiteit aan klanten te verzorgen? Steeds weer nieuwe branches en bedrijven helpen met de beste content waarmee ze verschil maken? Lees dan vooral even verder!

Wie zoeken wij?

2xCeed zoekt een enthousiaste collega. Richten jouw vaardigheden zich met name op het creëren van sterke content? Dan is dit voor jou een interessante kans. De basis van deze functie ligt bij het schrijven van website teksten, offline marketing en sales georiënteerde boodschappen, SEO geoptimaliseerde teksten, commerciële boodschappen en Social Media content. Omdat de combinatie van content – denk aan tekst, foto, video en animatie – de boodschap zo veel sterker en opvallender maakt, heb jij je gespecialiseerd in beeldende content gecombineerd met van het scherm afspattende CONTENT creaties.

Schrijven met passie, de boodschap overbrengen en zorgen dat Google dol is op jouw tekst!

Wat verwachten we van jou?

 • Als SEO specialist en content schrijver draag je bij aan het succes van onze klanten. Door de inzet van video en animatie, in samenwerking met onze gespecialiseerde collega’s, maak je de geschreven content sterker en succesvoller!
 • Bloggen is een aparte tak van sport. Bloggen is iets wat je zelf graag doet en waar je onze klanten mee helpt en begeleidt. Je gaat op de stoel van de klant zitten en verplaatst je in de klant en diens klanten.
 • Teksten creëren voor websites en webshops over de meest uiteenlopende onderwerpen is aan de orde van de dag. We werken met een mooi portfolio aan klanten en het niveau is hoog. Wij hechten veel waarde aan foutloze teksten die lekker weglezen en het verhaal van de klant optimaal vertelt.
 • De zichtbaarheid van onze klanten op Social Media is een belangrijk onderdeel van jouw functie. Door sterke blogs te schrijven, deze te plaatsen op de website van de klant en vervolgens te delen op Social Media creëer je meer zichtbaarheid en waarde. Eigen inbreng, verdiepen in het onderwerp en het goed vertalen van cases is een belangrijk onderdeel van jouw dagelijkse werkzaamheden.
 • Kennis van SEO en zoekwoorden onderzoeken is een pré.
 • Foutloos in Nederlands in zowel woord als geschrift is een absolute must!

Wat bieden wij?

 • Een afwisselende zelfstandige baan binnen een snel groeiend online marketingteam
 • Werken in een leuk & gemotiveerd team
 • Veel zelfstandigheid in je werk
 • Ondersteuning van het gehele team om de klant tevreden te maken en vooral te houden
 • Een interessant pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Over 2xCeed

2xCeed, Online Marketing compleet!

2xCeed, met ruim 20 jaar ervaring binnen Online Marketing op zowel technisch, strategisch en grafisch vlak, kan met recht een fullservicebureau genoemd worden. Wij werken met een dedicated team dat altijd goed bereikbaar is. Onze klanten hebben altijd een persoonlijke projectmanager tot hun beschikking. De project manager houdt continu toezicht op de online strategie en voortgang van de opdracht. En stuurt ook bij waar nodig, adviseert en denkt mee.

2xCeed, jouw Online Mediaregisseur

Wij regisseren samen met onze klanten de ideale mix! Daarnaast helpen we conversies te optimaliseren en efficiënter doelstellingen behalen. 2xCeed gaat naast de marketeer staan en ondersteunt in alle mogelijkheden die online media brengen. Door onze ruime ervaring in de markt zijn wij als geen ander in staat om de juiste partner te selecteren. En vervolgens de opdracht van begin tot eind te managen naar het gewenste resultaat.

Waarom 2xCeed

De werkwijze van 2xCeed is volledig transparant, onafhankelijk en gericht op optimalisatie. Door een continue kwaliteitscontrole zijn de beste media kansen en partners in kaart gebracht. Het unieke en onderscheidende aan 2xCeed is dat je als klant maar één aanspreekpunt hebt en dat 2xCeed de klant volledig ontzorgt. Daarnaast is 2xCeed een volwaardige sparringpartner voor de klant. Dus neem nu contact met ons op. Dan kijken we samen waar we je kunnen helpen. Want helpen kunnen we. Altijd!

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan jouw sollicitatie naar hr@2xceed.nl en laat ons zien in jouw sollicitatie waarom jij de meest geschikte TEKST & CONTENT CREATOR bent! Voor vragen kun je contact opnemen met Martine Kruyning via 085 – 483 11 11.

Solliciteer direct!