GRATIS MARKETEERS PROBEREN

CADEAU: MARKETEER ON DEMAND

Als je eenmaal het gemak van de Marketeer on Demand hebt ervaren dan wil je niet anders meer. Daarom geven we wederom 50 ondernemers de mogelijkheid om gebruik te maken van deze kennismaking met onze Marketeers on Demand. Zo zorgen de gratis marketeers voor een leuke gerichte marketingactie voor jouw bedrijf.

Marketeer cadeau

Heb je als bedrijf behoefte aan een online marketeer. Is een dienstverband een stap te ver of niet wenselijk? Dan heeft 2xCeed de oplossing. En nu krijg je het zelfs cadeau. Hoe leuk is dat, een persoonlijke marketeer cadeau. Vooral ook efficiënt. Onze marketeers treden 3 uur, geheel kosteloos, op als marketing afdeling voor jouw bedrijf.

“GEFELICITEERD!”

Welke actie ligt bij jou?

Vul hier jouw gegevens in. Als je een mail ontvangt met GEFELICITEERD! dan heb je de marketeer tot jouw beschikking en nemen we snel contact met je op. Zo simpel is het dus. Geen verplichtingen, wel de kracht van marketing ervaren. Gewoon als geschenk zodat ook jij kunt ervaren waarover onze klanten zo enthousiast zijn. “The proof of the pudding is in the eating.”, zegt men. En zo is het ook!

Hoe gaan we te werk?

We stemmen met jou af waar jouw behoefte ligt. Vervolgens vullen wij dit in met de beste specialist voor dat betreffende kanaal. Zo kun je ervaren hoe prettig dit werkt. Onze klanten zijn erg enthousiast. Bovendien zorgt het gehele team van 2xCeed voor jouw marketing-mix. Dus als het bevalt gaan we graag voor je aan de slag!

Voorbeelden gratis marketeers cadeau

Je kunt o.a. kiezen uit de volgende mogelijkheden. We zijn benieuwd waar jouw keuze naar uit gaat!

  • Optimaliseren website: 3 uur
  • Content creatie en optimalisatie: 3 uur
  • Facebook posts en acties inrichten: 3 uur
  • Nieuwsbrief opstellen en verzenden: 3 uur

Spread the word

Comments are closed.