Jos Weijers: Operationeel manager met media achtergrond

Jos Weijers:
Operationeel Manager
met media achtergrond

Interne bedrijfsvoering

Mijn rol binnen deze organisatie is ontstaan omdat we er bij 2xCeed van doordrongen zijn, dat het op orde hebben van je interne bedrijfsvoering van groot belang is. Het is gewoon ontzettend belangrijk dat je hetgeen je aan de voorkant (dus aan de klant) belooft, intern ook kunt waarmaken.

Bij 2xCeed gaan we voor de lange termijnrelatie met klanten en willen we echt als partner van de klant gezien worden. Dit kan alleen als er een vertrouwensrelatie ontstaat, waarbij we de verwachtingen van de klant kunnen waarmaken of liever nog overtreffen. Spreek je bijvoorbeeld een deadline af? Zorg dat je deze dan ook nakomt. Het goed op orde hebben van de interne bedrijfsprocessen en waar nodig deze optimaliseren, sluit hier ook op aan. Op dit gebied breng ik veel ervaring mee vanuit vorige werkgevers. Gaat er trouwens toch eens iets mis dan hoeft dit niet direct een probleem te zijn, mits je ervoor zorgt dat je met een goede oplossing komt voor de klant en je je hierbij transparant opstelt.

“Medewerkers moet je de ruimte geven om mee te denken en input te leveren.”

Aansturing van ons online marketingteam

Onder mijn functie, valt ook de aansturing van ons online marketingteam. Een dynamisch team van veelal jonge mensen waarbij iedereen zijn of haar specialisme heeft, maar waar men elkaar ook helpt en ondersteunt. Ruim 20 jaar leidinggevende ervaring aan klantgerichte en ondersteunende afdelingen, waarbij ik graag aandacht houd voor de mensen en processen op de werkvloer, komt hier bij 2xCeed weer goed van pas. 

Inhoudelijk kan en hoef ik onze mensen niets bij te brengen. Iedereen beschikt over enorm veel expertise op het gebied van online marketing. Waar ik wel aan kan bijdragen, is het monitoren van onze projecten en de voortgang hiervan gezamenlijk bewaken en waar nodig zaken faciliteren voor het team, zodat zij nóg beter kun werk kunnen doen.

Groeiambities

Binnen 2xCeed streven we een gezonde ambitie na om verder te groeien en op die manier nog meer bedrijven te kunnen helpen bij hun marketingdoelstellingen. Zoals bij elke organisatie, is het hierbij belangrijk om de juiste mensen op de juiste plek te situeren. Door mijn komst en mijn gecombineerde achtergrond van sales, interne bedrijfsvoering en managementfuncties bij veelal media gerelateerde bedrijven, hoop ik bijvoorbeeld voor Martine de ruimte te creëren om te doen waar zij heel erg goed in is en zelf ook de meeste energie van krijgt. Dat is namelijk op pad gaan en onze (potentiële) klanten bezoeken en meedenken met het toepassen van de juiste marketingstrategie. En dat in de wetenschap, dat we het samen met ons team aan de ‘achterkant’  dus goed geregeld hebben!

Tot slot

Ik kijk ernaar uit om vanuit mijn nieuwe rol mijn steentje bij te kunnen dragen, aan de verdere groei  en ambities van 2xCeed. Wil je meer informatie over de dienstverlening van 2xCeed en wat wij specifiek voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Of wil je graag eens strategisch sparren met ons?

Laat het ons weten en we helpen je graag verder. Neem contact met ons op via 085-4831111 of info@2xceed.nl

Spread the word

Comments are closed.