LinkedIn marketing

Meer resultaat met LinkedIn marketing

LinkedIn wordt steeds belangrijker voor bedrijven. Het biedt kansen! LinkedIn heeft nog steeds een stijgend aantal gebruikers. Hierdoor biedt LinkedIn ook nieuwe marketingkansen. LinkedIn is niet alleen te gebruiken voor het zoeken naar nieuwe werknemers maar ook voor potentiële nieuwe klanten en het opdoen van kennis is het een nuttig medium.

SEO is belangrijk voor je vindbaarheid als bedrijf. Zo vinden klanten jou als ze je zoeken!

Download de Whitepaper SEO

Vol met handige tips en praktische uitvoerbare manieren om jouw website beter te positioneren in de zoekresultaten van Google.

SEO whitepaper | 2xCeed

Potentiële klanten

Er zijn bedrijven die de LinkedInpagina van hun bedrijf alleen gebruiken om berichten te delen. Dit is zonde! Als je je bedrijfsprofiel volledig invult kun je er zoveel meer mee. Als (potentiële) klanten kunnen zien welke diensten en/of producten het bedrijf levert en wat het de activiteiten zijn levert dit veel op. Zo kan LinkedIn dienen als een goede marketingtool.

Adverteren

Met een Business account heb je de mogelijkheid om te adverteren. Tegen een vergoeding kun je een advertentie plaatsen. Hierbij kun je de doelgroep aangeven. Zodat alleen mensen waarvoor jouw advertentie relevant is hem kunnen zien. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om naar een bepaalde doelgroep een mail te sturen. In het geval je op zoek bent naar nieuwe werknemers in een heel specifiek vakgebied kun je ervoor zorgen dat alleen deze mensen binnen dit vakgebied een mail krijgen met deze openstaande vacature.

Advertenties kunnen ook in de vorm van een video worden geplaatst. Indien je professioneel beeldmateriaal in je bezit hebt kan dit heel effectief werken.

Bereik vergoten met LinkedIn marketing

Je zichtbaarheid op LinkedIn hangt af van hoe actief je zelf bent. Als je veel reageert op artikelen en berichten deelt, dan zien mensen je naam en bedrijfsnaam frequent voorbij komen. Dit zorgt voor een vorm van herkenning. Je kunt het zelf verder beïnvloeden door mensen te activeren om te reageren, delen of het interessant te vinden als je een bericht hebt geplaatst. Hoe meer reacties erop een bericht komen hoe meer LinkedIn hem verspreid. Ook LinkedIn kent een algoritme op basis van relevantie, net als Google.

2xCeed

LinkedIn kan dus een hele mooie en effectieve aanvulling zijn op je marketingstrategie. Er zijn alleen wel een aantal zaken waar rekening mee gehouden dient te worden. Wij kunnen je helpen met je LinkedIn profiel goed in te stellen. Daarnaast willen wij je altijd graag helpen met tips waardoor je meer uit LinkedIn kunt halen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op: 085 – 483 11 11 of via onderstaand contactformulier.

Neem contact met ons op