MailChimp analyse

MailChimp analyse

Verstuur je jouw zakelijke mailings via MailChimp of ben je van plan een periodieke nieuwsbrief te creëren? E-mailmarketing is een laagdrempelige manier om een groot publiek te bereiken. Bovendien levert jouw mailing veel informatie op over de wensen en interesses van jouw doelgroep.

Een MailChimp analyse geeft jou een duidelijk beeld over het effect van jouw mailcampagne.

Download de Social Selling Strategie Whitepaper

Om Social Selling succesvol toe te kunnen passen is het belangrijk dat je vanuit jouw karakter, jouw DNA, jouw mindset en daarnaast jouw omgeving handelt. De unieke vaardigheden die je bezit, dragen bij aan dit succes. 

Social Selling Strategie whitepaper | 2xCeed

Hoe maak je een goede mailing?

Een goede nieuwsbrief of mailing wordt goed gelezen door de ontvangers. Ze nemen dan ook de gewenste actie. Bijvoorbeeld door producten te kopen, contact op te nemen of deel te nemen aan je survey. Wij kunnen je helpen jouw ontvangers te verdelen in doelgroepen. We monitoren hun gedrag en geven adviezen om je e-mailmarketing hier efficiënt op aan te passen. Ook kun je bij ons terecht voor het design en uitstekende content voor je nieuwsbrief. 

Resultaten uit je MailChimp analyse

Een Mailchimp analyse geeft jou een duidelijk beeld over het effect van jouw mailcampagne. Is je mailinglist schoon en up to date? Heeft het tijdstip van verzending invloed op jouw ontvangers en de manier waarop zij reageren? Spreekt een bepaalde lay out meer aan, en op welk bericht klikken jouw ontvangers het meest? Zulke zaken testen we onder meer via A/B testing. We brengen alle antwoorden graag voor je in kaart.

Een MailChimp analyse geeft jou een duidelijk beeld over het effect van jouw mailcampagne.

MailChimp specialisten

2xCeed heeft veel ervaring in het samenstellen, verzenden en analyseren van mailings via Mailchimp. Wij zorgen ervoor dat jouw mailing een optimaal bereik haalt en succesvol wordt. Wil je meer informatie? Neem dan nu contact op met ons.

Neem contact met ons op