Online marketeer cadeau

cadeau

Heb je als bedrijf behoefte aan een online marketeer? Maar is een dienstverband een stap te ver of niet wenselijk? Dan heeft 2xCeed de ideale oplossing. En tijdelijk krijg je het zelfs cadeau. Een persoonlijke marketeer cadeau. Hoe leuk is dat? Vooral ook efficiënt. 2xCeed treedt 5 uur, geheel kosteloos, op als marketing afdeling voor jouw bedrijf. We komen bij je langs met een expert-analyse en kijken dan samen met jou wat je wilt aanpakken. Geen adders, geen verplichtingen, wel resultaat!

Hulp is altijd welkom toch? Bij ons krijg je een marketeer cadeau!

Voorbeelden marketeer cadeau

Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden. We zijn benieuwd waar jouw keuze naar uit gaat!

Expert-analyse: 2 uur

aangevuld met:

  • Optimaliseren website: 3 uur

  • Content creatie en optimalisatie: 3 uur

  • Facebook posts en acties inrichten: 3 uur

  • Nieuwsbrief opstellen en verzenden: 3 uur

Onze specialisten

Martine Kruyning

SEO & Sales

Niels van der Perk

Conversie & Analytics

Hoe krijg je een marketeer cadeau

Het enige wat je hoeft te doen is hieronder jouw gegevens invullen en dan nemen we contact met je op. Zo simpel is het dus. Geen verplichtingen. Gewoon een cadeau zodat ook jij kunt ervaren waar onze klanten zo enthousiast over zijn. “The proof of the pudding is in the eating.”, zegt men. En zo is het ook!

We stemmen met jou af waar jouw behoefte ligt. Vervolgens vullen wij dit in met de beste specialist voor dat betreffende kanaal. Dan kun je ervaren hoe prettig dit werkt. Bovendien zorgt het gehele team van 2xCeed voor jouw marketing-mix. Dus als het je bevalt gaan we graag voor je aan de slag!

Neem contact met ons op