Online marketeer cadeau

Online marketeer cadeau

Heb je als bedrijf behoefte aan een online marketeer? Maar is een dienstverband een stap te ver of niet wenselijk? Dan heeft 2xCeed de ideale oplossing. En jij krijgt het zelfs cadeau.

Een persoonlijke marketeer cadeau. Hoe leuk is dat? Vooral ook efficiënt. 2xCeed treedt 5 uur, geheel kosteloos, op als marketing afdeling voor jouw bedrijf. We maken speciaal voor jou een expert-analyse en kijken dan samen met jou wat je wilt aanpakken. Geen adders, geen verplichtingen, wel resultaat!

Hulp is altijd welkom toch?
Bij ons krijg je nu een marketeer cadeau!

Voorbeelden van ons cadeau

Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden. We zijn benieuwd waar jouw keuze naar uit gaat!

Expert-analyse: 2 uur

aangevuld met een van de volgende expertises:

  • Optimaliseren website: 3 uur
  • Content creatie en optimalisatie: 3 uur
  • Technische optimalisatie website: 3 uur
  • Facebook posts en acties inrichten: 3 uur

Hoe krijg je een marketeer cadeau

Het enige wat je hoeft te doen is hieronder jouw gegevens invullen en we gaan voor je aan de slag. Zo simpel is het dus. Geen verplichtingen. Gewoon een cadeau zodat ook jij kunt ervaren waar onze Marketeer on Demand klanten zo enthousiast over zijn. “The proof of the pudding is in the eating.”, en zo is het ook!

We stemmen met jou af waar we je kunnen helpen. Vervolgens vullen wij dit in met de best specialist voor dat betreffende kanaal. Dan kun je ervaren hoe prettig dit werkt. Bovendien zorgt het gehele team van 2xCeed voor jouw optimale marketing-mix. Mocht ons cadeau je bevallen dan gaan we natuurlijk graag voor je aan de slag!

Ja, ik wil een Marketeer on Demand-cadeau