Marketeer cadeau!2018-01-25T22:25:06+00:00

Online marketeer cadeau

Heb je als bedrijf behoefte aan een online marketeer. Maar is een dienstverband een stap te ver of niet wenselijk? Dan heeft 2xCeed de ideale oplossing. En tijdelijk krijg je het zelfs cadeau. Een persoonlijke marketeer cadeau. Hoe leuk is dat? Vooral ook efficiënt. 2xCeed treedt 3 uur, geheel kosteloos, op als marketing afdeling voor jouw bedrijf.

Marketeer on Demand 2xCeed

Hoe krijg je een marketeer cadeau

Vul onderstaand formulier in. Als je een bevestiging krijgt met GEFELICITEERD! dan heb je de marketeer tot jouw beschikking en nemen we snel contact met je op. Zo simpel is het dus. Geen verplichtingen. Gewoon een cadeau zodat ook jij kunt ervaren waar onze klanten zo enthousiast over zijn. “The proof of the pudding is in the eating.”, zegt men. En zo is het ook!

Hoe werkt het?

We stemmen met jou af waar jouw behoefte ligt. Vervolgens vullen wij dit in met de beste specialist voor dat betreffende kanaal. Dan kun je ervaren hoe prettig dit werkt. Onze klanten zijn erg enthousiast. Bovendien zorgt het gehele team van 2xCeed voor jouw marketing-mix. Dus als het bevalt gaan we graag voor je aan de slag!

Voorbeelden marketeer cadeau

Je kunt o.a. kiezen uit de volgende mogelijkheden. We zijn benieuwd waar jouw keuze naar uit gaat!

  • Optimaliseren website: 3 uur
  • Content creatie en optimalisatie: 3 uur
  • Facebook posts en acties inrichten: 3 uur
  • Nieuwsbrief opstellen en verzenden: 3 uur

Gratis marketeer!