Marketing experts

Jouw eigen marketing experts

Benut jij alle kansen om jouw bedrijf optimaal in focus te brengen bij jouw klanten? Om dit goed mogelijk te maken, wil je dat je website goed vindbaar is via zoekmachines. Hiervoor is het belangrijk dat je SEO goed is ingericht. Maar is je content wel aantrekkelijk? Zijn ook je teksten goed leesbaar? Maak je daarnaast gebruik van online adverteren (SEA) of post je als organisatie geregeld op social media? Waarschijnlijk kun je nog wat ondersteuning gebruiken. Wij zijn online marketing experts. We helpen je graag jouw bedrijf online goed in beeld te brengen.

Bereik je resultaten samen met marketing experts. Ga voor goud!

Complete marketingafdeling binnen handbereik

Online marketing is een breed vakgebied met veel mogelijkheden en specialismen. Met 2xCeed heb je een complete afdeling met marketing experts binnen handbereik. Heb jij binnenkort nieuwe landingspagina’s nodig voor je website? Zoek je zakelijke video’s en fotografie voor je webshop en social media-kanalen? Wil je daarnaast via linkbuilding beter grip krijgen op je positie in de zoekresultaten? Wij regelen het voor je. Bekijk al onze mogelijkheden om te zien wat wij nog meer voor jou kunnen doen.

Samen jouw doelen bereiken

Niet elk bedrijf is in staat een complete marketingafdeling aan te nemen. Een afdeling met marketeers die alle expertisegebieden tot in de puntjes beheersen. Wij gaan daarom graag met jou in gesprek. Vertel ons over je wensen. Wij laten je vrijblijvend delen in onze marketing expertise. 2xCeed levert altijd maatwerk, afgestemd op jouw bedrijf, je producten of diensten en jouw klanten. 

Marketeers on Demand

Je kunt natuurlijk kiezen voor een incidentele ondersteuning bij een specifieke opdracht. Ook kun je een keuze maken voor een abonnement op onze dienstverlening. Dat biedt jou heel veel voordelen. Wil je meer weten hierover? Lees dan meer over 2xCeed Marketeers on Demand. Onze marketing experts zetten zich graag elke maand opnieuw maximaal voor je in. Dat doen we gedurende de uren die jij hebt ingekocht. Zo houdt je de kosten van jouw eigen marketingafdeling op afstand heel overzichtelijk en beheersbaar.

Optimaliseer jouw marketing strategie

De ervaring en expertise van onze online marketeers zorgt voor een optimaal effect binnen elk marketingbudget. Bekijk de testimonials van enkele van onze opdrachtgevers. Zij boeken veel meer resultaat tegen een gelijke of zelfs lagere investering. Wil je weten hoe online marketing bureau 2xCeed ook jouw social media marketing professioneel kan verzorgen? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak met onze adviseurs en bel 085 – 483 11 11 of mail naar info@2xceed.nl.

Neem contact met ons op