Marketing on Demand

Marketing on Demand

Marketing is dé manier om duidelijk te maken aan je klanten waarom jouw product of dienst voor hen interessant is. Maar hoe pak je dat aan? Hoe zet je jouw merk en bedrijf goed en blijvend in de schijnwerpers. Zodat je doelgroep direct aan jou denkt, wanneer ze nodig hebben wat jij aanbiedt. 2xCeed helpt je graag met Marketing on Demand.

Een flexibel abonnement zet je eenvoudig aan of uit. Exact wanneer jij het nodig hebt.

Wat is Marketing on Demand?

Met 2xCeed heb je een complete marketing op afroep tot je beschikking. Wil je nieuwe landingspagina’s voor je website? Persoonlijke video’s en fotografie voor je social media-kanalen? Linkbuilding en meer grip op je positie in de zoekresultaten? Wij regelen het voor je. Met een abonnement op je eigen marketeer on demand heb je jouw online marketing compleet in eigen hand.

Hoe werkt Marketing on Demand?

Marketing on Demand is maatwerk. We gaan met jou in gesprek over je wensen en geven je vrijblijvend advies over wat nodig is om je doelen te bereiken. Wil je meer naamsbekendheid voor je product of merk? Wil je meer volgers op je social kanalen? Of gaat het je om meer conversie in je webshop? Heel verschillende vragen die elk een eigen aanpak nodig hebben. Wij zetten de nodige diensten helder voor je op een rijtje. Elke maand werken onze marketing specialisten de uren die je hebt ingekocht. Dat houdt het overzichtelijk en beheersbaar.

Hoezo: On Demand?

2xCeed biedt je een complete marketing-afdeling op afroep-basis. Met de ervaring en expertise van onze online marketing experts bereiken we het optimale effect. Onze opdrachtgevers geven aan veel meer resultaat te boeken. Wij verdienen de investering binnen afzienbare tijd terug door de omzet significant te laten groeien.Na een aanloopperiode waarin we onze meerwaarde hebben kunnen laten zien, kun je je abonnement maandelijks uitzetten als je behoefte aan marketing afneemt. Of je zet je abonnement weer aan wanneer jij dat wilt. Ook dat geeft je grip op je groei.

Optimaliseer jouw online marketing

Met de ervaring en expertise van onze online marketeers bereiken we het optimale effect umet elk budget. Onze opdrachtgevers geven aan veel meer resultaat te boeken tegen een gelijke of zelfs lagere investering. Ben je benieuwd hoe 2xCeed ook jouw online marketing optimaal en on demand kan invullen? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak met onze adviseurs en bel 085 – 483 11 11 of mail naar info@2xceed.nl.

Neem contact met ons op