LinkedIn training

Training LinkedIn

Ruim 80 procent van de Nederlandse beroepsbevolking heeft een account op LinkedIn en wereldwijd zijn dat er ruim 600 miljoen. Het is dus een uitstekende marketingtool en een belangrijke plek om jouw bedrijf te presenteren. Hier deel je je bedrijfsnieuws en blogs over de ontwikkelingen in jouw sector. Je viert er je zakelijke successen en legt er contacten met klanten, je netwerk en andere relevante doelgroepen.

Hoe je dat handig en efficiënt doet, leggen we je graag uit tijdens onze LinkedIn training. Hier leer je in een dag wat je nodig hebt voor een slimme contentstrategie, die je volgers gaat boeien en je expertise in jouw vakgebied onderstreept. Je leert over do’s & don’ts op LinkedIn, hoe je leads genereert en wat het delen van kennis voor je kan opleveren. Ook krijg je tools in handen om het aantal volgers van je zakelijke LinkedIn-pagina te laten toenemen en je bereik te vergroten.

Je marketingkansen op LinkedIn nemen aanzienlijk toe, wanneer je je bereik op LinkedIn vergroot. Hoe doe je dat? Je zichtbaarheid op LinkedIn hangt af van hoe actief je bent. Post je regelmatig relevante berichten, artikelen, polls en video’s – en reageer je op die van anderen – dan zien mensen jouw (bedrijfs)naam vaak voorbij komen. Hoe meer reacties je op je posts krijgt, hoe breder LinkedIn jouw bericht verspreidt.

Met een zakelijk account op LinkedIn heb je de mogelijkheid om te adverteren. Hierbij kun je aangeven welke doelgroep jouw advertentie heeft. Zo zien alleen mensen jouw advertentie voor wie die mogelijk interessant is. Je kunt niet alleen adverteren voor je product of dienst, maar ook vacatures plaatsen. Tijdens de training leggen we je uit welke mogelijkheden adverteren op LinkedIn biedt.

Download de Social Selling Strategie Whitepaper

Om Social Selling succesvol toe te kunnen passen is het belangrijk dat je vanuit jouw karakter, jouw DNA, jouw mindset en daarnaast jouw omgeving handelt. De unieke vaardigheden die je bezit, dragen bij aan dit succes. 

Social Selling Strategie whitepaper | 2xCeed

Duur van cursus

4 april 2023

13:00 – 17.00 uur

Locatie

 
(gratis parkeren voor de deur)
 

 

Prijs

€ 995,00 
(inclusief koffie, thee, 
fris en lunch)

Specialist in LinkedIn

Wij helpen je niet alleen je profielen op LinkedIn effectief in te stellen. We geven je handvatten om LinkedIn optimaal in jouw voordeel in te zetten. De LinkedIn-specialisten van 2xCeed trainen je in de handigste tips & tricks. We vertellen je ook over de kracht van een videopitch, blogs en goede Social Media-content. Heb je nog meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat kun je na de LinkedIn training?

  • Je maakt een profiel en status met maximaal rendement
  • Je weet de weg naar feiten en cijfers om je profiel te optimaliseren
  • Berichten posten en interessante relaties/prospects uitnodigen
  • Contentkalender opstellen en acties opvolgen
  • Je kunt berichten boosten en advertenties plaatsen op LinkedIn
  • Je kent de ins en outs van LinkedIn Sales Navigator

Na afloop van de training ontvang je een certificaat van deelname en drinken we gezamenlijk een drankje! Tijdens de training zijn koffie, thee en frisdrank inclusief.