Mood video

Inspireer met een jouw klanten en relaties

Met een moodvideo breng je kijkers in de juiste stemming. Een stemming die past bij jouw product of dienst. Of jouw video nu een gevoel overbrengt van luxe, avontuur of juist van de praktische no-nonsense mentaliteit waar jouw bedrijf voor staat: een goede mood video creëert de sfeer waarin jouw bedrijf perfect tot z’n recht komt.

Een fantastische mood video geeft niet alleen een beeld van jouw bedrijf, maar kan kijkers ook enthousiasmeren.

Verleiden met jouw mood video

Een mood video is meer dan een bedrijfsfilm. Met een mood video doe je feitelijk aan storytelling en verleiding. De beelden vertellen het verhaal over jouw bedrijf, de juiste muziek of voice-over versterkt de impact die jouw video heeft. Zo verleid je jouw (potentiële) klanten en voed je hun wens om meer te weten te komen over jouw bedrijf en je producten of diensten. De juiste beelden en geluiden in jouw mood video creëren de juiste mindset om met jou in gesprek te gaan.

Wat maakt een mood video geweldig?

Zoveel mogelijk mensen in de stemming brengen om méér te weten te komen over jouw bedrijf: dat is het doel van een mood video. Zorg er dus voor dat veel mensen naar jouw video willen kijken. Een fantastische mood video geeft niet alleen een beeld van jouw bedrijf, maar kan kijkers ook inspireren. De nadruk ligt niet op sales, maar gunt kijkers een blik in wat mogelijk is in een leven waarin jouw producten of diensten binnen handbereik zijn. Professioneel camerawerk en geluid verhogen dat gewenste effect. Wij kunnen samen met ons team voor jou een geweldige sfeer film maken.

Onze specialisten

Martine Kruyning

SEO & Sales

Miranda Sikking

Data & SEO 

Waar laat je een mood video zien?

Natuurlijk is jouw film prominent zichtbaar op de eigen bedrijfswebsite. Maar daar houdt het niet op. Deel de video op al je Social Media-kanalen. De mooiste mood video’s worden vaak gedeeld en dat vergroot je bereik aanzienlijk. Stuur de film mee met jouw nieuwsbrief en vertoon de video tijdens bedrijfspresentaties of op beurzen. Wij helpen je graag bij de verspreiding van jouw mood video.

Meer weten over mood video’s?

Wij weten alles over mooie video’s en helpen je graag om jouw bedrijf zo goed mogelijk in de spotlights te zetten. Neem gerust contact met ons op voor een moodvideo en het stellen van vragen.

Neem contact met ons op