Nieuwe website!

Het is dan eindelijk zover:
nieuwe website 2xCeed is klaar!

De afgelopen weken is er druk gewerkt aan de nieuwe website en het resultaat mag er dan ook zijn! In samenwerking met onze partner Nieuwe Koffie hebben we deze nieuwe site van concept tot aan het eindresultaat neergezet. Neem nu een kijkje op website 2xCeed!

SEO geoptimaliseerd

Naast de vormgeving en het bepalen van de juiste content van de nieuwe website is uiteraard ook achter de schermen de site op de juiste manier ingeregeld. Daardoor is de website ook SEO geoptimaliseerd. Er is onder andere gekeken naar zoekwoorden en de content is op deze relevante zoekwoorden ingestoken en geschreven. Daarnaast is ook onder de motorkop alles op de juiste manier ingeregeld, zoals Meta descriptions, H1 / H2 headings, plaatjes met ALT teksten etc.

“De afgelopen weken is er druk gewerkt aan de nieuwe website en het resultaat mag er dan ook zijn!”

Google Search Console

Ook is de Google Search Console (voorheen Google Webmaster Tools) op de juiste manier ingericht zodat alles optimaal ingeregeld staat voor het beste organische resultaat in Google. De Google Search Console is een gratis service waarmee je de aanwezigheid van je site in de zoekresultaten van Google kunt bijhouden en controleren. Tevens krijg je inzicht in hoe Google je site ziet zodat je de prestaties van je site in de zoekresultaten kunt optimaliseren.

Jouw mening telt!

Uiteraard zijn we heel erg benieuwd naar jouw reactie over onze nieuwe website. Of dat nu op/aanmerkingen zijn of gewoon een leuk bericht. We horen graag wat jij ervan vindt. Uit alle ingezonden reacties kiezen we op vrijdag 11 december één winnaar. Deze krijgt van ons een gratis website scan van een website naar keuze.

Spread the word

Comments are closed.