INTERMAIL website en animatie video live!

Nieuwe website
Intermail gelanceerd

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de nieuwe website van Intermail bv. De prettige samenwerking met dit bijzondere familiebedrijf heeft geresulteerd in een strakke heldere website met veel interessante informatie en content gericht op Print & Mail.

Met trots presenteren wij dan ook de nieuwe site die wij in samenwerking met onze klant en partners hebben gebouwd.

“Door de beste mensen, ieder op hun eigen vakgebied, samen te brengen is het resultaat boven verwachting gebleken.”

Samen sterker

De fotografie, het design, de content en waardevolle input die we hebben ontvangen van het team van Intermail maakte dat we de website gezamenlijk konden vormgeven. De verschillende wensen en ideeën zijn meegenomen in het inventarisatietraject waar we mee zijn gestart. Door de beste mensen, ieder op hun eigen vakgebied, samen te brengen is het resultaat boven verwachting gebleken. Wij zijn erg trots op het resultaat en onze klant ook. Dat is natuurlijk het allerbelangrijkste!

Content creatie

De content is door Intermail zelf samengesteld. Wie weet er nu beter wat er binnen een organisatie gebeurt dan de mensen die daar werken. Door de juiste zoektermen te gebruiken, die vanuit het zoekwoordenonderzoek werden aangeleverd, en gericht op de eindgebruiker te schrijven heeft Intermail een hele belangrijke bijdrage geleverd aan het nieuwe online visitekaartje.

Video Marketing

Naast het tot stand brengen van de nieuwe website is er ook druk gewerkt aan een duidelijke video animatie. Deze animatie vertelt kort en bondig het verhaal van Intermail. De video is ook geïntegreerd in de website en te vinden op het YouTube kanaal van Intermail.

De online zichtbaarheid is aanzienlijk verbeterd en is nu het visitekaartje dat past bij dit mooie bedrijf.

Bedankt Intermail, voor het vertrouwen en de leuke samenwerking. De eerste stap is gemaakt!

Wij gaan nu samen door met de verdere optimalisatie online.

Heb je vragen of kunnen we je ergens mee helpen?

info@2xceed.nl | 020-757 0800

Spread the word

Comments are closed.