Nieuwe website: Nuscooterleasen.nl

Nuscooterleasen.nl website is live!

De wens om een goede interactieve website neer te zetten voor Nuscooterleasen.nl speelde al even. Dus de afgelopen weken hebben wij (in samenwerking met één van onze partners) hard gewerkt aan een nieuwe website. Dit in opdracht van één van onze trouwe klanten. En het resultaat mag er wezen. Wat een leuke opdracht!

Het leasen in plaats van kopen van een scooter neemt een vogelvlucht, de nieuwe website speelt op deze behoefte in. En het mooie is, je kunt de gehele aanvraag online doorlopen. Daarom kun je, na acceptatie, snel rondrijden op je scooter.

“Dit is onze passie en we doen dit natuurlijk graag voor andere partijen.”

Welk Scooter-merk is interessant?

Wil je een scooter leasen van één van de 14 verschillende merken zoals Vespa, Piaggio, Sym, Honda, Yamaha, Kymco, Tomos, Thurbo, Aprilia en Peugeot? Dan ben je bij Nu Scooter Leasen aan het juiste adres. De belangrijkste voordelen even op een rijtje:

  • Direct eigenaar van de scooter
  • Altijd 2 jaar garantie
  • Levering aan huis
  • Altijd extra boetevrij aflossen
  • Onderhoud bij erkende dealers
  • Volledig rijklaar en getest

De rol van 2xCeed

2xCeed heeft het concept, de huisstijl, websiteontwikkeling en oplevering voor nuscooterleasen.nl volledig verzorgd. Uiteraard met hulp van onze partners. Daardoor kun je nu eenvoudig (wat met name belangrijk is online) door een eenvoudig keuzemenu te doorlopen, het gewenste merk met de juiste accessoires, kleur en voorkeuren kiezen. We zijn natuurlijk trots op het resultaat! Neem gerust eens een kijkje op www.nuscooterleasen.nl.

Ondertussen wordt er hard gewerkt aan een andere webshop die spoedig te bewonderen zal zijn. Dit is onze passie en we doen dit natuurlijk graag voor andere partijen. Ook benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen en/of wil je graag voorbeelden zien?

Spread the word

Comments are closed.