Nieuwe website Trip Notarissen live

Websites bouwen
omvat meer dan je denkt!

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de nieuwe website van TRIP Notarissen Almere. En de website is afgelopen week live gegaan. Het resultaat mag er wezen en we zijn er trots op. Het is een mooie en overzichtelijke website geworden. De huisstijl van het notariskantoor wordt goed weergegeven. Daarnaast is ook de fotografie voor de website vernieuwd. Fotografie doet veel voor het visuele aspect van een website. Zeker de foto’s die gemaakt zijn voor de homepage zijn prachtig qua kleur en opzet geworden. Het weerspiegelt de professionaliteit van het kantoor. Het geeft ook een goede indruk van de medewerkers en diensten van TRIP Notarissen.
“Het is een mooie en overzichtelijke website geworden.”

TRIP notarissen Almere

TRIP notarissen is een modern en eigentijds notariskantoor. Het kantoor kenmerkt zich door een persoonlijke en veelzijdige dienstverlening. Er zijn diverse specialismen, voor zowel particulieren als bedrijven.

TRIP notarissen is je graag van dienst bij het verrichten van de algemeen bekende notariële diensten. Zoals de notariële eigendomsoverdracht van een huis of bedrijfspand, het opmaken en laten passeren van een hypotheekakte, een samenlevingscontract, huwelijkse voorwaarden of een testament.

TRIP notarissen begon in 1982 in Almere-Haven. Daarmee zijn zij het eerste notariskantoor in Almere. Met meer dan dertig jaar ervaring hebben zij expertise in ondernemingsrecht, zeer complexe onroerend goedtransacties en familierecht.

TRIP notarissen beschikt momenteel over één notaris, een kandidaat-notaris, een notarisklerk en elf medewerkers. De specialisaties zijn: familierecht, complete boedelbehandeling, complexe onroerendgoedtransacties en ondernemingsrecht.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je de website bekijken? Ga dan naar www.tripnotarissenalmere.nl

Ben je ook van plan om jouw website een opfrisbeurt te geven of wil je een geheel nieuwe website laten bouwen? Wij kunnen je helpen met alle facetten. Wij adviseren, ontwerpen, bouwen, optimaliseren, fotograferen, redigeren en begeleiden het gehele traject van A tot Z.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Neem contact op met website@2xceed.nl of 020-7570800. Vraag naar Niels van der Perk.

Spread the word

Comments are closed.