Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bart Kooij: Stagiair Marketing &
Communicatie

5 juni 2024
Bart Kooij | 2xCeed

Ik kijk ernaar uit om te kunnen leren van de specialisten die hier werkzaam zijn

Mijn naam is Bart Kooij, en ik ben 19 jaar oud, afkomstig uit Soest. Momenteel ben ik bezig met mijn opleiding Marketing en Communicatie op tweetalig niveau 4 bij MBO Amersfoort.

Eerste indruk

De twee gesprekken die ik had bij 2xCeed voor mijn stage maakten direct een goede indruk op mij. Ik kijk ernaar uit om de komende drie maanden bij dit bedrijf stage te lopen. Deze kans biedt mij de mogelijkheid om in een relatief korte periode een schat aan kennis op te doen op het gebied van Marketing en Communicatie. Wat mij vooral aansprak aan 2xCeed was de positieve sfeer die ik tijdens beide gesprekken ervoer. Het was fijn om te horen dat ik de ruimte krijg om zelfstandig aan mijn eigen opdrachten te werken, zonder constant iemand naast me te hebben die dit al dagelijks doet. Dit gaf me het vertrouwen dat ik veel zou kunnen leren tijdens mijn stageperiode.

Doel

Mijn hoop is om tijdens mijn stageperiode bij 2xCeed mijn vaardigheden op het gebied van marketing en communicatie verder te ontwikkelen. Ik kijk ernaar uit om te kunnen leren van de specialisten die hier werkzaam zijn, zodat ik een beter beeld krijg van wat mij wel en niet aanspreekt voor mijn toekomstige carrière.

Aan de slag met jouw marketing?

Wij selecteren voor iedere discipline de beste marketeer. Hierdoor ontstaat een multidisciplinair team, onder leiding van een project manager, optimaal in staat om het rendement van online marketing te maximaliseren. Want resultaat telt! Bekijk onze diensten.

Spread the word