Online Marketing training

Volg nu een training

De Online Marketing Training vindt plaats in Soest. De kosten zijn € 495,-* per persoon. Uiteraard is koffie, thee, frisdrank en ook een lunch met heerlijk belegde broodjes hierbij inbegrepen. Zodra er 4 personen of meer aanwezig zijn, is een training op locatie ook mogelijk. Hiervoor rekenen wij een vergoeding van € 0,27* per gereden kilometer. De online marketing training vindt plaats op één dag, daardoor blijf je goed in de lesstof zitten. Zie hieronder de verschillende data. Na een trainingsdag ben je in staat jouw website te optimaliseren. Daardoor kun je precies bijhouden of de website rendeert. Verder komen er op deze dag veel onderwerpen aan bod. Zie de omschrijving bij: Welke onderwerpen worden behandeld? *Alle bedragen zijn excl. BTW 21%.

Online Marketing wordt leuker als je de weg weet. Laat ons jou navigatiesysteem zijn.

Voor wie is de online marketing training geschikt?

De training is voor iedereen geschikt die met online marketing te maken heeft. Of het nu gaat om een marketingmedewerker bij een groot bedrijf of een persoon met een eenmanszaak. Toch is enige online kennis wel handig, vooral om de snelheid in de training te kunnen houden. Na de training kun je wat je geleerd hebt meteen in de praktijk brengen, dus het rendeert meteen. Het is niet alleen erg leuk, maar ook erg zinvol om je eigen website te kunnen optimaliseren en bijhouden.  Hetzelfde geldt voor social media, aangezien je leert zelf posts te maken ben je altijd up to date. Daardoor kun je snel inspelen op de markt, terwijl je er weinig tijd voor nodig hebt.

Trainingsdata

De trainingen vinden plaats bij 2xCeed BV, Koningsweg 29 te 3762 EA Soest. Naast de genoemde trainingsdata is een andere datum altijd in overleg mogelijk, dus neem vooral telefonisch contact met ons op om dit te bespreken: 085 483 11 11. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail: info@2xceed.nl.

De volgende data staan gepland:

Dag                       Datum                                  Tijd

Er staan op dit moment geen trainingen gepland.

Onze specialisten

Niels van der Perk

Conversie & Analytics  

Martine Kruyning

SEO & Sales 

Schrijf je nu direct in