Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Portretfotografie

Team 2xCeed 2023 - Bedrijfsfotografie - Websitefotografie - Wie zijn wij - Portretfotografie - Webdesign Utrecht - Online marketingbureau Utrecht - Dienstverlening - Reviews - Klanttevredenheidsonderzoek - Bedanktpagina - Afspraak maken | 2xCeed Marketeers on Demand

Een geweldige portretfoto, van jou en je medewerkers. Of een teamfoto waar iedereen op z’n best op staat. In dezelfde stijl, kleur en met een passende achtergrond. Met goede portretfotografie presenteer je je bedrijf en medewerkers professioneel. Op jouw website, in presentaties en als profielfoto op de LinkedIn pagina van elke medewerker. Eenheid versterkt de uitstraling van het team richting de buitenwereld. De teampagina op de website behoort tot de best bezochte pagina’s. Presenteer je daar dus goed.

Een professionele portretfoto laat jou en je team shinen!

Passende portretten

In al jouw online uitingen is het belangrijk unieke content te laten zien. Mooie portretfoto’s maken een website persoonlijk. De portretten dragen bij aan de betrouwbaarheid en professionele uitstraling. 2xCeed denkt graag mee over de beste manier waarop jij en jouw medewerkers op de foto komen: passend bij jouw onderneming.

Portretfoto’s voor jouw bedrijf

De mogelijkheden voor portretfotografie zijn eindeloos. Een uitsnede met alleen het hoofd met schouders, of een foto van top tot teen? Een vooraf afgesproken dresscode houdt de portretfoto’s rustig en draagt bij aan de uitstraling als team. In overleg beslissen we samen wat het concept is. Zo ontstaat een consistente lijn door alle beelden heen.

De achtergrond is ook belangrijk en vrijwel alles is mogelijk. Eén kleur: wit, zwart, grijs of een specifieke kleur. Jouw bedrijfslogo kan ook mooi zijn, de eigen werkomgeving of een foto in de buitenlucht.

Daan Mobach | 2xCeed Marketeers on Demand
Lauranne van Wijk | 2xCeed Marketeers on Demand
Selman Akgöz | 2xCeed Marketeers on Demand

Perfect in beeld

2xCeed denkt graag mee over de beste portretfoto’s en een aanpak met beeld, die de marketing van jouw bedrijf ondersteunt. We werken met de beste portretfotografen en zorgen ervoor dat jij en jouw medewerkers perfect voor de dag komen. Neem dus nu contact op met ons.