Rocket Fuel terug in Nederland

Fresh Toast brengt
Rocket Fuel terug naar Nederland

Fresh Toast – onderdeel van de 2C Holding waar ook 2ContactCertin en 2xCeed onder vallen – heeft de Rocket Fuel technologie weer teruggebracht op de Nederlandse markt. Nadat het Amerikaanse bedrijf eerder dit jaar van de Nederlandse markt verdween is het nu weer terug in Nederland.

“Het is een zelf lerend systeem dat door het gebruik van veel online data (big data) kan voorspellen welke advertentie relevant is op welk moment en kanaal.”

Doel van Fresh Toast

Het doel van Fresh Toast is het ondersteunen van display marketing (Programmatic Buying) bij resultaatgerichte campagnes. Fresh Toast gaat hierbij dus gebruik maken van de technologie van Rocket Fuel. Deze technologie wordt onder andere gebruikt door Adidas, Calvin Klein en Under Armor. Het is een zelf lerend systeem dat door het gebruik van veel online data (big data) kan voorspellen welke advertentie relevant is op welk moment en kanaal. Hierdoor krijgt de consument een zeer relevante advertentie te zien waardoor deze goed zullen converteren.

Meer info?

Wil je meer weten of Fresh Toast, de software die ze gebruiken en of het voor jouw organisatie ingezet kan worden? Neem dan contact met ons op, dan brengen we je in contact met Fresh Toast.

Spread the word

Comments are closed.