Dé SEO specialist van
Amsterdam en omstreken

De SEO specialist van Amsterdam en omstreken

Om er voor te zorgen dat jouw website beter wordt gevonden is SEO belangrijk. Als je op zoek gaat naar een SEO specialist dan heb je bepaalde verwachtingen. Je wilt graag bovenaan komen in Google. Maar hoe gaan jouw klanten op zoek naar jouw product of dienst? Om de Search Engine Optimization (SEO) goed in te richten is het belangrijk dat je een aantal zaken goed in beeld brengt. Dus doe je eerst onderzoek voordat je begint. Vervolgens is een goede SEO specialist dan van grote waarde.

SEO is belangrijk voor je vindbaarheid als bedrijf. Want gevonden worden = nieuwe klanten krijgen!

SEO checker

Ben je benieuwd hoe jouw website momenteel scoort op SEO. Dan kun je gebruik maken van een SEO checker. Er zijn diverse tools waarmee je een inventarisatie kunt maken van de website. In deze inventarisatie wordt gekeken naar meerdere punten. Onze SEO checker geeft een review van de belangrijkste SEO factoren. Oftewel onderdelen die de SEO en gebruiksvriendelijkheid van jouw website beïnvloeden. Er wordt gekeken naar gebruiksvriendelijkheid, structuur, technologie en optimalisatie voor zoekmachines.

SEO inventarisatie

De SEO inventarisatie-score is een getal op een schaal van 100 punten. Het algoritme is gebaseerd op 70 criteria. Waaronder zoekmachinegegevens, websitestructuur en website prestaties. Het is belangrijk om alles zo goed mogelijk uit te voeren. 2xCeed helpt graag om de punten, die aandacht nodig hebben, aan te passen. Dit is snelle winst. Daarnaast helpen wij graag om de relevantie van de website binnen zoekmachines te optimaliseren.

SEO expert

Een goede SEO expert kijkt verder dan de voor de hand liggende verbeteringen. Want het is bovenal belangrijk om inzicht te krijgen in het online gedrag van de potentiële klanten. Dit bereik je door een goed zoekwoordenonderzoek uit te voeren. Hier zijn verschillende tools voor. Deze tools, zoals keywordplanner van Google, geven inzicht in de zoekvolumes van specifieke relevante zoekwoorden. Dit is op zich niet zo moeilijk. Dit kunnen veel ondernemers ook zelf. Wil je echter doorgronden wat de intentie is geweest van de zoekopdracht? Daarnaast of dit de websurfers zijn waar jij naar op zoek bent, dan wordt dit al weer iets lastiger. 2xCeed is bewezen effectief in het tot stand brengen van een gedegen zoekwoordenonderzoek. Buiten een zoekwoordenonderzoek adviseren wij een concurrentieanalyse. We creëren duidelijkheid over de wijze waarop concurrenten worden gevonden. Dit geeft het totaalplaatje waar je mee van start kunt.

Zoekmachine optimalisatie

Aan de hand van de juiste keywords, technische invulling en een gebruiksvriendelijke website starten we met de optimalisatie. De website dient ook responsive te zijn. Dit betekent dat de website op de juiste manier wordt getoond op desktop computers, tablets en mobiele telefoons. En zich vervolgens zo aanpast dat het gebruik als prettig wordt ervaren.

SEO consultant

Ben je benieuwd waar je kunt optimaliseren en wat je mag verwachten? Wij kijken graag en uiteraard vrijblijvend samen naar jouw website. We kijken naar jouw branche, behoeften en mogelijkheden. Vervolgens zullen we op basis daarvan de beste SEO consultants selecteren.

SEO Nederland

Onze SEO consultants reizen heel Nederland door. Dus ook als je in Amsterdam, Groningen, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Maastricht of Zwolle zit komen we graag langs. Landelijk resultaat is ons doel! Ook internationaal zorgen wij voor een betere vindbaarheid.

Ben jij klaar voor een betere positie in Google? Neem dan direct contact op met 085 – 483 11 11 of via seo@2xceed.nl

Neem contact met ons op