Shopper marketing masterclass

Succesvol beïnvloeden van het on & offline shopper gedrag

Ons onbewuste brein is veel krachtiger en machtiger dan ons bewuste brein. In ons onbewuste brein wordt circa 95% van onze aankoopbesluiten genomen. De omgeving, de visuele en zintuigelijke prikkels maar ook de gemoedtoestand waarin wij verkeren hebben allen een groot effect op ons daadwerkelijk aankoopgedrag. Van winkel en web lay-out, tot het design van verpakkingen en lettertype. Allen spelen een belangrijke rol in het ultieme doel van commerciële organisaties: conversie optimalisatie.

Trade- en Shopper marketing richt zich nog steeds voornamelijk op ons rationele, weloverwogen bewuste brein. Terwijl dat slechts een klein deel van de besluiten neemt. Zonde van de inspanningen en budget!

Trade- en Shopper marketing

Deze Masterclass neemt je mee in het onbewuste brein en geeft je, aan de hand van de 7 overtuigingsprincipes en praktijk voorbeelden, handvatten hoe je zowel online als offline conversie kunt verbeteren.

Wil je deelnemen aan deze Masterclass? Schrijf je dan nu direct in.

Duur van cursus

3 avonden/dagen

24-01-2019 19:00
31-01-2019 19:00
08-02-2019 10:00

Locatie

Avondsessies:

(gratis parkeren voor de deur)
 

 

Prijs

€ 1.125,00
 
Korting voor TMA leden 10%

Na de Masterclass weet je het volgende

 • A.d.h.v. de 7 overtuigingsprincipes krijg je inzicht hoe je de online conversie van je website kunt verbeteren.
 • Dankzij de 7 overtuigingsprincipes krijg je inzicht hoe je de offline conversie van je instore pres(en)tatie kunt verbeteren.
 • Hoe de 7 overtuigingsprincipes te herkennen en toe te passen op de winkelvloer.

Voor wie is deze masterclass?

Deze masterclass is voor iedereen interessant met interesse in Shopper marketing. Om de masterclass optimaal te kunnen volgen in het prettig als je minimaal 5 jaar werkervaring hebt  in:

  • marketing
  • shopper marketing
  • trade marketing
  • category management
  • formule management.

en ook voor:

  • Beslissers en/of verantwoordelijken over de marketing en sales uitgaven die op zoek zijn naar conversie optimalisatie.

Programma

Het programma bestaat uit 2 avondsessies en 1 dag sessie:

 • 1e dag: De 7 online overtuigingsprincipes
 • 2e dag: De 7 offline overtuigingsprincipes
 • 3e dag: Herkennen en toepassen van de 7 overtuigingsprincipes op de winkelvloer

Docenten:

Martine Kruyning

Online media, in welke vorm dan ook, is haar passie. Al sinds de allereerste opkomst van het internet heeft zij zich gericht op de mogelijkheden die het wereldwijde web biedt. Door haar brede media ervaring, zowel offline als online, weet zij fabrikanten en retailers te helpen waarin te investeren, en belangrijker nog, waar en hoe zij hun rendement kunnen verbeteren.

Art Frickus

Op basis van toegepast wetenschappelijk onderzoek en 30 jaar (winkelvloer) praktijk ervaring helpt Art Frickus retailers en fabrikanten het verschil te maken op de winkelvloer binnen 1.8 seconde. Dit door het onbewuste gedrag zichtbaar & meetbaar te maken met als doelstelling zijn klanten te helpen bij het optimaliseren van hun winkelformule — shopper marketing strategie — instore marketing mix — category management tactieken — promoties — schappenplannen — verpakkingen en bovenal hun rendement.