Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Testimonial video

Testimonial video - SEO teksten vertalen - Wat is Google Analytics | 2xCeed Marketeers on Demand

Testimonial video

Vertellen anderen positief over jouw bedrijf, dan is dat voor velen een heel belangrijke motivator om met jou in zee te gaan. Zijn jouw klanten tevreden over je producten en/of diensten? Laat het ze dan vertellen in een testimonial video.

2xCeed is als online marketeer ervaren in het produceren van content die werkt voor jouw merk.

Arbeidsmarktcommunicatie

Ook testimonials van medewerkers over waarom zij zo graag werken bij jouw bedrijf doen het goed online. Het is tevens een interessante optie als je op zoek bent naar nieuwe collega’s en je ze de sfeer en cultuur van jouw bedrijf wilt laten ervaren.

Ervaringen delen

Zijn je klanten of opdrachtgevers blij met jouw dienstverlening of producten? Wil je meer binding van jouw team met de markt? Laat het professioneel vastleggen op video. Wanneer echte mensen een authentiek verhaal vertellen over jouw bedrijf, win je aan geloofwaardigheid. Vooral als men heel concreet kan vertellen waarom hij of zij zo tevreden is, met cijfers en voorbeelden. Zelfs als er een kritiekpuntje is, draagt dat alleen maar bij aan je geloofwaardigheid en betrouwbaarheid.

Krachtige marketingtool

Mond-tot-mond reclame blijft nog steeds heel effectief en overtuigend. Het is een van de oudste marketingtools ter wereld. Toch blijft het onverminderd krachtig om een echt persoon een oprechte recensie te horen geven over jouw bedrijf, product of dienst. Is elke tevreden klant of collega zonder meer geschikt om een sterke testimonial video mee te maken? Nee, daar heb je professionals bij nodig.

Keuze tussen jou of de concurrentie

Het verhaal moet origineel en authentiek zijn om geloofwaardig over te komen. Waarom werkt men al 10 jaar bij jouw organisatie, welk probleem had de klant en hoe heeft jouw bedrijf dat helpen oplossen? Wat heeft dat concreet opgeleverd? Zulke informatie horen potentiële klanten en werknemers graag. Het helpt ze een keuze te maken tussen jou en de concurrentie. Vooral als de testimonial er aantrekkelijk uit ziet, met een ontspannen, tevreden spreker die goed uit haar of zijn woorden komt. Vakbekwaam camerawerk, hoogwaardige geluidskwaliteit en een ervaren contentmaker helpen daarbij.

Testimonial video experts

2xCeed is als online marketeer ervaren in het produceren van content die werkt voor jouw merk. We werken samen met professionele camera- en geluidsmensen en helpen je graag jouw testimonials tot een succes te maken. Neem nu contact op met ons en vertel hoe we je kunnen helpen.