Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Videomarketing

Veelgestelde vragen - Videomarketing - Dienstverlening - Whitepaper Social Selling - Marketing trainingen | 2xCeed Marketeers on Demand

Met videomarketing beter zichtbaar

Videomarketing is de manier om jezelf zichtbaar te maken. Want je laat letterlijk ZIEN waar je voor staat. En wist je dat 70% online video kijkt speciaal voor bedrijfsgerelateerde aankopen. En dat biedt kansen. Video kun je gebruiken om je te onderscheiden. Ook om te laten zien waar je goed in bent. Waarom je beter bent dan de rest. Door een goed script, mooi beeld en de juiste montage maak je het verschil.

Marketing gaat ook over beleving. Met video breng je jouw verhaal echt over!

Video tips

  • Maak het voor de kijker
  • Voeg teksten toe zodat de boodschap beter kan landen
  • Gebruik een prettige voice-over
  • Maak jouw video toegankelijk voor een breed publiek
  • Indien noodzakelijk gebruik ondertitels
  • Met muziek maak je een geheel van de video
  • Belangrijk, zorg voor een kop en een staart

En zo hebben wij nog veel tips. Het liefst laten we in een persoonlijk gesprek met jou zien wat we kunnen. Aan de hand van een storyboard en script nemen we je dan mee op reis. Op die manier kan je goed zien wat het jou kan brengen. Omdat beeld meer zegt dan 1.000 woorden.

Videomarketing - User Experience - SEA - Videofeed - Wie zijn we - Marketing trainingen | 2xCeed Marketeers on Demand

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm laten maken is een bijzonder traject. En als je het goed doet laat het eindresultaat zien wie jij bent. Belangrijker nog, het laat zien waarom men bij jou aan het juiste adres is. Bij videomarketing is het essentieel om vooraf het doel goed in kaart te brengen. Voor wie is de bedrijfsvideo bedoeld? Waar ga je de video voor gebruiken? Welke kanalen ga je inzetten? Hoe lang mag de bedrijfsvideo duren? Laat één ding voorop staan: maak er geen show van. Laat de kijker zien dat jij de oplossing hebt voor hem/haar. Daar is men naar op zoek. Dit zorgt er ook voor dat men de video met interesse zal bekijken.

Animatie video

Jouw boodschap kort en bondig overbrengen en eventueel cijfermatig ondersteunen? Dan is animatie video voor jou zeker de oplossing. Voor een tutorial is een animatie video het ideale middel om iets over te brengen. Ook een combinatie van geschoten beeldmateriaal (met een camera opgenomen beeld) met animatie is sterk. De kracht zit hem in het simpel houden. Breng eenvoudig en laagdrempelig jouw boodschap over. Vooral moeilijk onderwerpen eenvoudig overbrengen lukt het beste met animatie video’s of whiteboard video’s.

Whiteboard animatie laten maken

Whiteboard animaties vertellen kort, helder en simpel waarom men bij jou moet zijn. Waarom is 2xCeed jouw online marketing oplossing?

Simpel en snel vertellen welke oplossing jij kunt bieden voor het probleem van de kijker? Laten we samen werken aan een script. Vervolgens zetten we dit om naar beeld. De juiste voice-over maakt de whiteboard video compleet.

Whiteboard animatie zelf maken

Wil je graag zelf aan de slag dan zijn daar verschillende programma’s voor. Door eerst een duidelijk verhaal te creëren heb je een leidraad. Bepaal de boodschap die je wilt overbrengen en maak een duidelijk script. Liefst laat je ook externe relaties en klanten kijken naar jouw verhaal. En vraag om input en feedback. Selecteer een programma waarmee je beeld voor beeld de animatie opbouwt. Vervolgens zorg je voor een duidelijke oplossing en reden om contact op te nemen naar aanleiding van de animatie. Maak het eenvoudig om door te linken/klikken naar jouw website, mail of telefoonnummer.

Bedrijfsvideo

Een video waarin jij laat zien waarom ik bij jou moet zijn.

Animatievideo

Kort en bondig uitleggen hoe iets in z’n werk gaat en waar je voor staat.

Whiteboard animatie

Simpel en eenvoudig een oplossing bieden voor een probleem met behulp van animatie.

Investering videomarketing

Videomarketing is met recht een investering met een hoog rendement. De investering hangt o.a. af van het doel, de inhoud, de acteurs en de omvang van de video. Wij kunnen eenvoudig in kaart brengen waar je aan moet denken. Maak vrijblijvend een afspraak of bel met onze video-specialisten voor een indicatie.

Hoe kunnen wij jou helpen met een bedrijfsvideo en/of animatie? Benieuwd welke video’s wij hebben gemaakt voor onze klanten?

Neem dan contact met ons op via de contactpagina of via 085 – 483 11 11