Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Videopitch

Wat kost Google AdWords (Google Ads)? - Videopitch - Social Influencers - Woocommerce intake | 2xCeed Marketeers on Demand

Onderscheid je van jouw concurrenten met een videopitch

Met een professionele videopitch ben je onderscheidend van je concurrenten. Kort en bondig laat je zien wie je bent, waar je bedrijf voor staat en welke producten en/of diensten jij biedt. In beeld en geluid vat je samen waarom klanten met jou moeten gaan koffie drinken. Wij helpen je jouw bedrijf professioneel en creatief in de spotlight te zetten.

Wij helpen je jouw bedrijf professioneel en creatief in de spotlight te zetten.

Videopitch door vakmensen

Een goede videopitch is gemaakt door vakmensen op het gebied van film en geluid. Zodat je krachtig en kundig, met de juiste belichting en professioneel geluid in de schijnwerpers staat. Weet je niet hoe je je verhaal het beste vertelt? Wij zorgen ervoor dat je de juiste tekst pitcht. We zorgen ook voor kleurcorrectie en eventueel ondertiteling van jouw film. Zo kan je boodschap niemand ontgaan.

Call to action met je videopitch

Wil je dat kijkers contact met je opnemen? Of dat ze naar je showroom komen? Je webshop bezoeken? Wij kunnen je goede adviezen geven over hoe je dat voor elkaar krijgt met je videopitch. Hoe je je potentiële klanten verleidt. Zodat het beste van je bedrijf naar voren komt. Een videopresentatie over jou en jouw bedrijf zet je natuurlijk op je eigen website, maar ook op jouw Social Media-kanalen. We geven je alvast wat tips hiervoor.

Videopitch op Facebook

Wanneer je je video in de header van je zakelijke Facebook-bedrijfspagina zet, ziet elke bezoeker jouw pitch. Ze blijven hierdoor langer op je pagina en dat maakt jouw Facebook-pagina relevanter. Ook Social Media hebben algoritmes en tonen content op basis van relevantie.

Video afspelen

Deel je pitch zakelijk en privé

Natuurlijk kun je je pitch ook gewoon posten op de tijdlijn van jouw zakelijke Facebook-pagina. Zorg er dan wel voor dat je de video direct uploadt naar Facebook. Plaats dus niet een link naar jouw YouTube-kanaal. Dat is minder goed voor de kijkcijfers en je leidt je bezoeker weg van je eigen pagina. Schrijf ook een bericht bij je video, gebruik een aantal welgekozen hashtags en spoor mensen aan om ‘m te bekijken. Zo weten je bezoekers wat ze kunnen verwachten. Deel jouw pitch ook op je persoonlijke Facebook-pagina. Dan kunnen familie en vrienden ook kijken, jouw pitch vervolgens delen en daarmee bijdragen aan jouw (zakelijke) zichtbaarheid.

Videopitch op Instagram

Duurt je pitch korter dan 1 minuut, dan kun je ‘m ook delen op Instagram in een post. Instagram Stories deelt je video op in stukjes van 15 seconden. Is je video langer dan een minuut, download dan de app Instagram TV (IGTV) en maak daar je eigen video-kanaal aan.

In jouw bericht gebruik je natuurlijk de juiste hashtags om je videopitch te verspreiden onder mensen met eenzelfde interessegebied. Gebruik eventueel ook internationale hashtags en wees creatief. Weet je niet hoe dat moet? Wij ondersteunen je graag bij het creëren van een effectieve Social Media feed.

Videopitch op LinkedIn

Op het grootste zakelijke online netwerk ter wereld is het handig om het rustiger en zakelijker te houden met de hashtags. Je kunt je video uploaden via je Linkedln-bedrijfspagina met een persoonlijke tekst erbij om je zakelijke netwerk aan te spreken. Een video op LinkedIn leidt vijf keer sneller tot een gesprek met je zakelijke netwerk dan elk ander type content.

Videopitch op YouTube

Op YouTube kun je een bedrijfsaccount aanmaken voor een bedrijfskanaal op YouTube. Dat vergroot je vindbaarheid. YouTube is immers onderdeel van Google, de grootste zoekmachine ter wereld. Voor het plaatsen van jouw video op de website, kan het handig zijn om de video middels een link/koppeling naar YouTube te laten zien. Een video op je eigen server maakt de website mogelijk trager. Vraag ons gerust hoe je dit aanpakt.

Videopitch op Twitter

Ook voor het plaatsen van jouw videopitch op Twitter is YouTube een handig kanaal. Als jouw doelgroep veel gebruik maakt van Twitter, is dat een goed platform voor je videopitch. Je kunt op Twitter echter niet je video direct uploaden dus dat regel je via YouTube.

Pitch experts

Wij weten alles over een goede pitch en helpen je graag om zowel jou als jouw bedrijf zo goed mogelijk in de spotlights te zetten via Social Media. Neem gerust contact met ons op voor een videopitch en het stellen van vragen.