Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Webdesign Utrecht

Team 2xCeed 2023 - Bedrijfsfotografie - Websitefotografie - Wie zijn wij - Portretfotografie - Webdesign Utrecht - Online marketingbureau Utrecht - Dienstverlening - Reviews - Klanttevredenheidsonderzoek - Bedanktpagina - Afspraak maken | 2xCeed Marketeers on Demand

Webdesign Utrecht

In onze Utrechtse hoofdstad is er een groot aantal bureaus dat een goede website en/of webshop kan bouwen. Daar zijn we van overtuigd. Wij van 2xCeed weten ook wie dat zijn er waar je terecht kunt voor een prachtige lay out, met een goede navigatie en een onderscheidend ontwerp. Zowel het webdesign als de ‘look and feel’ kun je aan meerdere bureaus toevertrouwen. Dat is fijn en als je op zoek bent naar een webbouwer voor een nieuwe website of een facelift voor je huidige site dan is er keuze genoeg. Webdesign Utrecht is ‘all over the place’.

De juiste teksten, foto’s en wellicht ook video’s zorgen voor de optimalisatie van jouw website/webshop.

SEO geoptimaliseerd webdesign Utrecht

Dit is ook waarom 2xCeed graag actief is in Utrecht. Nu is het natuurlijk ook belangrijk dat die website goed gaat scoren in Google. Een prachtig webdesign zonder bezoekers heeft geen waarde. De website of shop heeft buiten een gebruiksvriendelijk design ook de juiste instellingen nodig aan de achterkant om optimaal vindbaar te zijn. Dit gaat zorgen voor de traffic richting jouw site of shop. SEO optimalisatie is een minimaal vereiste om echt handel te creëren met jouw website. Ook hier zijn in Utrecht goede bureaus voor te vinden. Echter de combinatie van SEO optimalisatie met een goed webdesign in Utrecht vinden wordt al veel lastiger.

Website ontwikkelen - Websites vertalen - Website inventarisatie Webdesign Utrecht - Build a website - Websites | 2xCeed Marketeers on Demand

Content creatie voor lokale vindbaarheid

De juiste teksten, foto’s en wellicht ook video’s zorgen voor de optimalisatie van jouw website/webshop. Aan de hand van de juiste zoektermen worden er teksten geschreven die met de juiste keyword density worden opgenomen in de tekst. Belangrijk is dat de zoekwoorden relevant zijn, zoekvolume hebben in de zoekmachines en dat je goed kijkt welke zoekwoorden voor jou de juiste insteek hebben. Natuurlijk kom je zelf een heel eind met de zoekwoordenplanner van Google. Maar met de juiste tools kun je ook kijken hoe jouw concurrenten het doen. Heel verhelderend allemaal en het maakt dat je je goed kunt onderscheiden en het juiste publiek aanspreekt. Dit is inmiddels het derde onderdeel dat in orde moet zijn om de website en/of webshop goed in de markt te zetten.

Online disciplines

Wij kunnen ons goed voorstellen dat het een hele opgave is voor een ondernemer om deze drie disciplines te combineren en tot een kloppend geheel te maken. En als we heel eerlijk zijn gaat het niet alleen om deze drie onderdelen maar komt er vaak nog veel meer bij kijken. Voor mooi en uniek beeldmateriaal is een goede fotograaf nodig. Wil je een goede configurator op jouw website om maatbestellingen eenvoudig te begeleiden dan heb je daar experts voor. Wil je een webshop toevoegen dan dien je aan de achterkant het e.e.a. in te regelen met een betaalprovider en zo kunnen we met gemak nog 20 voorbeelden noemen waar je maatwerk voor nodig hebt. Een behoorlijk project waar zelfs een ervaren project manager een flinke kluif aan heeft.

Project Manager die de combinatie bewaakt

Nu schrikken veel ondernemers bij de gedachte dat je meerdere mensen nodig hebt. Als ondernemer is het ook lastig inschatten of en wat je allemaal nodig hebt. Daar ligt nu net de kracht van 2xCeed. Wij hebben een partnernetwerk in Utrecht en omstreken van meer dan 70 partners. Deze partners zijn thuis in de verschillende disciplines en behoren ieder op hun vakgebied tot de top. Voor onze klanten stellen wij het juiste team samen en kijken we naar wat echt nodig is om de wensen naar wens in te vullen. Geen valse beloften. Transparant, helder en efficiënt.

Is dat niet heel duur?

In tegendeel. Wij zien dat veel ondernemers achteraf tegen onverwachte kosten aanlopen omdat de website niet vindbaar blijkt. Omdat de website niet de juiste teksten bevat. En omdat er geen rekening is gehouden met de juiste zoekwoorden. Doordat de klanten niet kunnen afrekenen in de webshop en gefrustreerd de webshop verlaten. Dat is wel heel duur en soms ook niet eenvoudig op te lossen.

Als 2xCeed het traject begeleidt dan wordt de regie strak in handen genomen. Wij bewaken de deadlines, controleren de techniek. Onze experts kun je niets wijsmaken en deze kennis zetten wij graag in, in het voordeel van onze klanten.

Tevredenheid

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. We zijn er trots op als we van onze klanten horen hoe prettig en uniek zij deze aanpak vinden. Dat het uniek is is mooi voor ons maar jammer voor ondernemers. Zo zou het niet mogen zijn. Dit oplossen is onze missie.

Is het fout gelopen?

Wij komen geregeld ondernemers tegen die zeer teleurgesteld zijn over de huidige online partners. Ook daar spelen wij graag een rol. We kunnen eenvoudig inschatten waar en wie er fouten heeft gemaakt/iets heeft nagelaten. Vaak kunnen we de communicatie overnemen en zorgen we er alsnog voor dat je als klant krijgt wat je verwacht. Iedereen blij, zo mooi kan het dus zijn!

2xCeed voor webdesign Utrecht, Maarssen, Bilthoven, Zeist, Nieuwegein en Houten.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of bel 085 – 483 11 11.