Webshop laten ontwerpen

Webshop laten ontwerpen

​Je wilt je producten of diensten online verkopen. Daarvoor zoek je een webwinkel die niet alleen naadloos past bij de uitstraling van jouw bedrijf. Ook de technische aansluiting op het voorraad- en distributiesysteem van jouw keuze is belangrijk.

We zorgen ervoor dat jouw webshop aan de achterkant technisch is geoptimaliseerd

Download de Whitepaper SEO

Vol met handige tips en praktische uitvoerbare manieren om jouw website beter te positioneren in de zoekresultaten van Google.

SEO whitepaper | 2xCeed

Klantvriendelijk

Een internetwinkel is je visitekaartje en online etalage. Hierin wil je je producten zo goed mogelijk tot hun recht laten komen. Met prachtig beeldmateriaal, aantrekkelijke teksten en een soepele route van winkelmandje naar kassa-omgeving, waar ruimte is voor de betalingsmethodes waar jij voor kiest. Wij gebruiken usability technieken zodat bezoekers makkelijk en met plezier in je webshop kunnen navigeren.

SEO-vriendelijk

We zorgen ervoor dat jouw webshop aan de achterkant technisch goed geoptimaliseerd is. Met SEO en andere technieken kunnen wij je helpen je webshop een zo goed mogelijke positie te laten indexeren in zoekmachines zoals Google. Natuurlijk zorgen we ook voor de juiste SEO-titels, metatags en alt tags voor de optimale vindbaarheid van je webwinkel.

Gebruiksvriendelijk

We bouwen webshops met gebruiksvriendelijke systemen, waaronder WordPress en Magento, waarmee je zelf eenvoudig pagina’s, teksten en afbeeldingen kunt aanmaken en beheren. Zo kun je, wanneer je maar wilt, nieuwe producten uploaden, prijzen aanpassen en uitverkochte items afvoeren. Bij de oplevering van je online winkel leveren we een gebruikershandleiding. Zo kun je zelf goed aan de slag met je webverkoop.

Verwachtingen webshop

Wij vinden het belangrijk om vooraf duidelijk de verwachtingen met elkaar af te stemmen. Tijdens het gehele traject onderhouden we regelmatig contact met je. Dit ter voorkoming van verrassingen achteraf. Belangrijk, want zo leveren we uiteindelijk het resultaat dat je zoekt. Onze klanten waarderen dit en noemen het ook als een positief verschil dat 2xCeed maakt, vergeleken met andere partijen.

Wat kost een webshop?

Dat hangt af van verschillende zaken:
• het doel
• de inhoud
• systeemkoppelingen
• het aantal producten
• en de omvang van de webshop
Toch is deze vraag eenvoudig te beantwoorden. Aan de hand van een paar vragen geven we graag een prijsindicatie. Maak daarom nu vrijblijvend een afspraak of bel met onze specialisten.

Meer weten over een webshop laten ontwerpen?

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen met het ontwerpen van jouw webwinkel? Benieuwd welke webshops wij al hebben ontworpen voor onze klanten? Neem dan contact met ons op via info@2xceed.nl of via 085-483 11 11.

Neem contact met ons op