Website inruil weken

Website weken

Wil je jouw website vernieuwen en is een geheel nieuw platform de wens dan zijn de website inruil weken een buitenkans. Een website inruilen klinkt wellicht gek maar is het zeker niet. Als jouw website veel content, informatie en waarde in zoekmachines heeft opgebouwd dan vertaalt zich dat in euro’s. Het taxeren van websites is gebruikelijk bij 2xCeed echter tijdens de website inruil weken ontvang je €500 extra bovenop de vastgestelde inruilwaarde.

Bij het tot stand brengen van een nieuw platform kunnen we de opgebouwde geschiedenis veilig stellen. Zo voorkom je dat de opgebouwde waarde binnen zoekmachines geheel verloren gaat. Ook goed geoptimaliseerde teksten en content kunnen opnieuw worden gebruikt. Door goed scorende content te combineren met een nieuw design kom je tot een optimale nieuwe website.

Wat is jouw website waard? Wat levert een nieuwe website je op?!

Beoordeling website

2xCeed heeft een team van specialisten die gezamenlijk de huidige website zullen taxeren. Er wordt duidelijk aangegeven welke onderdelen mee kunnen naar de nieuw te ontwerpen website en welke onderdelen niet worden hergebruikt. Aan de hand van deze analyse wordt een rapport gemaakt. Dit gecombineerd met de wensen en eisen voor het nieuwe design resulteert in een heldere offerte.

Hoe ziet de berekening er dan uit:

nieuwe website -/- vastgestelde inruilwaarde -/- €500 (extra inruilkorting) = investering nieuwe website

Onze specialisten

Floris van Dinteren

Webdeveloper & UX

Jolien ten Brinke

Content & Social Media

Responsive website

Is jouw huidige website goed opgebouwd, gebruiksvriendelijk maar niet responsive? Dan is dit toch een probleem. De websites die wij opleveren zijn allen geheel responsive en derhalve goed geoptimaliseerd voor mobiele devices. Dit is een belangrijk criterium voor Google. Jouw huidige website kan geheel naar tevredenheid zijn. Maar als je niet goed getoond wordt in zoekmachines dan is dat toch echt een reden om nu over te gaan op een systeem dat wel geschikt is.

Dit is het moment om in te stappen. Jouw website is dan weer klaar voor vele kilometers. Met een nieuwe carrosserie en een geoptimaliseerde boardcomputer kun je weer veilig de digitale snelweg op!

WordPress of Magento

De website inruilactie kent geen discriminatie. Het maakt niet uit welk systeem gebruikt is voor de huidige website. Wij ruilen altijd in. Veel van onze klanten hebben een voorkeur voor het WordPress platform. Voor grotere webshops werken onze specialisten graag met Magento. Met de komst van Magento 2 is er veel onrust ontstaan. Wil je over van Magento 1 naar Magento 2 dan zijn de website inruil weken een goed moment om de website aan te pakken.

Waardebepaling website

Ben je benieuwd naar de inruilwaarde van jouw website? Vul dan nu geheel vrijblijvend jouw gegevens in. We gaan voor je aan de slag en dan weet je direct waar je aan toe bent. Wat we graag van je ontvangen is de URL (www-adres) met jouw contact gegevens. Als je ons aanbod interessant vindt dan ontvang je tijdens de website inruil weken (geldig tot 20 oktober 2017) €500 extra inruilkorting.

Wil je jouw huidige website (SEO) optimaliseren en/of meer online zichtbaarheid dan heeft 2xCeed een goede oplossing. Onze Online Marketeers on Demandzorgen voor meer bezoekers, zichtbaarheid en resultaat.

De online marketeer on demand

Heb je behoefte aan een online marketeer? Dan hebben wij de oplossing. 2xCeed treedt voor diverse bedrijven op als online marketeer. Het voordeel is dat je per maand een vast aantal uren met ons afstemt en dat wij dit invullen met de beste specialisten per kanaal. Dat is voor een marketeer in dienstverband praktisch niet te doen. De diversiteit aan online mogelijkheden is voor een heel team al een uitdaging. Laat staan voor één marketeer, en helemaal als de functie part-time wordt ingevuld.

Ben je benieuwd hoe 2xCeed ook jouw online marketing optimaal kan invullen? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak met onze adviseurs en bel 085 – 483 11 11. Voor een taxatie van jouw website vul je onderstaand formulier in. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk de waardebepaling:

Neem contact met ons op