Website laten ontwerpen

Website laten ontwerpen

Je wilt je online zichtbaarheid verbeteren en daarom een nieuwe website laten ontwerpen. Een website met de juiste uitstraling is vervolgens van groot belang. Het moet wel passen bij jouw bedrijf. Want de site is het visitekaartje en het online uithangbord. Het geeft de bezoeker een indruk van jouw bedrijf. Daarom is het ook belangrijk, als je een website laat ontwerpen, dat daarbij is nagedacht over de optimale weergave. Niet alleen de weergave van jouw bedrijf maar ook de weergave van jouw website.

Goed design, optimaal gebruikersgemak en sterke call to actions? Dat is een website van 2xCeed!

Zoekmachine vriendelijk

Techniek achter een website speelt een grote rol voor jouw posities in zoekmachines. We zorgen ervoor dat jouw website aan de achterkant technisch geoptimaliseerd is. Dit is belangrijk zodat de nieuwe website goed geïndexeerd wordt door Google.

Vervolgens regelen wij ook de SEO titels, meta’s en alt’s goed in voor een optimale vindbaarheid. Helaas zien we regelmatig esthetisch mooie websites die aan de achterkant niet of niet goed zijn ingericht. Dat is zonde en ook niet nodig. Wij bouwen onze websites met gebruiksvriendelijk systemen waarmee jezelf eenvoudig pagina’s, teksten en afbeeldingen kunt beheren.

Dit zorgt ervoor dat je jouw website eenvoudig kunt uitbreiden. Maar ook kunt actualiseren en actiematig kunt inzetten. Een gebruikshandleiding, die wij leveren bij oplevering van de website, zorgt vervolgens dat onze klanten ook zelf goed uit de voeten kunnen met hun website.

Gebruiksvriendelijkheid

Potentiële klanten die jouw website bezoeken, willen maar één ding. Namelijk snel vinden wat ze zoeken. De gebruiksvriendelijkheid van een website bepaalt dit uiteindelijk voor een groot deel. Wij gebruiken usability technieken zodat bezoekers makkelijk over je website navigeren. Bij een website laten ontwerpen komt heel wat kijken.

Verwachtingen website

Wij vinden het belangrijk om vooraf duidelijk de verwachtingen met elkaar af te stemmen. Uiteraard ook tijdens het traject veel contact onderhouden. Zo voorkomen we verrassingen achteraf. Zo leveren we uiteindelijk het resultaat dat je zoekt. Onze klanten waarderen dat en noemen dit ook als een belangrijk verschil van 2xCeed ten opzicht van andere partijen.

Wat kost een website laten ontwerpen?

Dit hangt natuurlijk af van het doel, de inhoud, de koppelingen en de omvang van de website. Toch is deze vraag bij benadering eenvoudig te beantwoorden. Wij kunnen aan de hand van een paar vragen eenvoudig in kaart brengen waar je aan moet denken. Maak vrijblijvend een afspraak of bel met onze specialisten voor een indicatie.

Meer weten over een website laten ontwerpen?

Wil jij weten hoe wij jou kunnen helpen met het ontwerpen van jouw website? Benieuwd welke websites wij hebben ontworpen voor onze klanten? Neem dan contact met ons op via info@2xceed.nl of via 085 – 483 11 11.

Neem contact met ons op