Website optimaliseren

Website Optimaliseren

Website optimalisatie is essentieel als je optimaal rendement wilt halen uit jouw online zichtbaarheid. Daar begint het altijd mee. Zichtbaar zijn. Maar zichtbaar zijn alleen is niet voldoende. De website optimalisatie moet gebruiksvriendelijk en relevant zijn. Wij optimaliseren websites o.a. door content creatie, video marketing, UX en A/B testen.

Optimaal rendement uit jouw website halen? Bij ons ben je aan het juiste adres!

Werkwijze

Een intensieve klus maar zeer waardevol. Website optimalisatie kan veel brengen. Uiteindelijk doe je dit om een betere ervaring, beleving en positie van jouw website te bewerkstelligen. Maar waar begin je? En hoe bepaal je voor de meest efficiënte manier om te werk te gaan? Omdat de verschillende activiteiten ook invloed op elkaar hebben is het belangrijk een weloverwogen plan te maken. Dus daar begin je mee.

Het optimaliseren van je website kun je opdelen in stappen. Dit zijn vrij algemene stappen. Vervolgens zitten binnen deze stappen verschillende activiteiten. Deze zijn van invloed op de optimalisatie. Hieronder zie je welke stappen wij doorlopen alvorens te starten met optimaliseren:

  • Problemen/uitdagingen in kaart brengen
  • Oplossingen benoemen en omschrijven
  • We geven de oplossingen een juiste prioriteit
  • Testen van de oplossingen
  • Implementatie van de oplossingen
  • Meten en analyseren

Uitdagingen website

Om de uitdagingen in kaart te brengen zijn er verschillende kanalen die we toepassen. Allereerst is het afhankelijk van de branche, doelgroep, de producten/diensten van de klant. En de belangrijkste van allemaal: de doelstellingen van onze klant. Onze opdrachtgevers zijn zowel multinationals, MKB, charitatieve instellingen als ook lokale ondernemers. Omdat wij voor vele verschillende opdrachtgevers werken hebben wij de ervaring en kennis om elk niveau mee te denken. Vervolgens stellen we voor de klant een team samen waarmee we de uitdagingen (problemen worden ook uitdagingen) in kaart brengen en maken dan een plan. Aangezien dit plan heel specifiek op de klant wordt geschreven zijn de acties ook specifiek en uniek.

Oplossen, testen en implementeren

Er is voor niets mooiers dan een prachtig resultaat en een significante verbetering als we een website optimaliseren. Dat is waar we het voor doen en elke dag mogen we bijdragen aan het resultaat van onze klanten. En daar gaan we heel serieus mee om. Liefst helpen we iedereen naar het  hoogst haalbare. Dat is onze prioriteit. Toch zullen we nooit zeggen dat het makkelijk zijn. Maar wij houden van de uitdaging en onze klanten zijn altijd blij met het resultaat. Dus het werkt!

We gaan de uitdaging aan en testen voor het beste resultaat. Uiteindelijk zullen we de best presterende oplossingen implementeren. En dan weer meten om het zeker te weten!

Wil jij weten hoe wij jou kunnen helpen met het optimaliseren van jouw website? Of zou je graag willen zien welke klanten wij hebben geholpen met de optimalisatie en hoe dat eruit ziet? Aarzel niet en maak nu een afspraak. Al tijdens een kennismakingsgesprek zullen onze consultants goed beslagen ten ijs langskomen. Je wordt er altijd beter van. Dus wat let je.

Optimalisatie uitdagingen

Samen met onze klanten brengen wij de uitdagingen in kaart.

A/B testen en User Experience

Duidelijk inzichtelijk maken waar de verbeterpunten zitten.

Implementatie oplossing

De aangetoonde en geteste verbeterpunten implementeren in de website.

Meer weten over website optimalisatie?

Wil jij weten hoe wij jou kunnen helpen met het optimaliseren van jouw website? Ook benieuwd welke stappen wij kunnen nemen voor jouw optimalisatie? Neem dan contact met ons op via info@2xceed.nl of via 085 – 483 11 11.

Neem contact met ons op