Websitescan

Bij 2xCeed kun je een uitgebreide websitescan laten uitvoeren. Wij kijken naar 70 verschillende criteria. Er zitten ontzettend veel verschillende onderdelen in een website die je kunt scannen. We onderzoeken gebruiksvriendelijkheid, de wijze waarop Google de website scant, hoe de site op mobiele apparaten wordt getoond en hoe de links zijn opgebouwd. Uiteindelijk scannen we de gehele website. Vervolgens kun je dan jouw website optimaliseren. Ook kunnen wij je helpen bij het verbeteren van de website.

Jouw website beoordeeld op 70 punten: WEBSITESCAN!

Waarom websitescannen

Jouw website staat online en kan door iedereen bezocht worden die de URL heeft. Ook kan men de website vinden via Google. Dit kan door het zoeken van de naam maar ook middels zoekopdrachten. Belangrijk is wel dat men de juiste woorden ingeeft op Google. Buiten dat de website er goed moet uitzien is goede vindbaarheid in Google essentieel. Dat is uiteindelijk het doel van iedereen die een website online heeft staan?

Onze specialisten

Martine Kruyning

SEO & Sales

Floris van Dinteren

Webdeveloper & UX 

Wat scannen we

2xCeed brengt middels een scan jouw website helder in kaart. Wij kunnen aan de hand van de scan aangeven op welke punten jouw website geoptimaliseerd kan worden. Soms kunnen we op heel veel punten optimaliseren echter soms ook beperkt. Dan blijkt dat de website er goed voor staat. Ook dat natuurlijk prettig om te weten. We starten altijd met de Quick fixes. De scan geeft ook duidelijk aan of het veel of weinig inspanning vergt om te optimaliseren.

Wat ook een belangrijk onderdeel is van de webscan is de inrichting van de headers, SEO titels en de meta omschrijving. Heb je hier vragen over dan kun je ons gerust bellen. Dan leggen we je graag uit waarom dit zo belangrijk is.

Ook een websitescan?

Weten hoe goed jouw website presteert op SEO-technisch gebied? Interesse in deze websitescan? Neem direct contact met ons op via websitescan@2xceed.nl of via het onderstaand contactformulier.

Neem contact met ons op