Werkwijze 2xCeed

telt!

Online marketing is een breed begrip en de markt bestaat uit veel specialisten met diverse disciplines. Online Marketing is niet content, SEA, SEO, Social of een andere discipline: het is de mix die het verschil maakt. Daar hebben wij onze werkwijze op aangepast. Wij selecteren voor iedere discipline de beste partner en 2xCeed bundelt deze krachten. Hierdoor ontstaat een multidisciplinair team dat optimaal in staat is om het rendement van digitale inspanningen te maximaliseren.

Een team van specialisten voor het beste resultaat !

Door onze ervaring in de markt zijn wij als geen ander in staat om de juiste partner te selecteren en de opdracht van begin tot eind te managen naar het gewenste resultaat. Want resultaat is wat uiteindelijk telt!

Met veel plezier werken wij o.a. voor

Werkwijze 2xCeed

2xCeed is transparant, onafhankelijk en gericht op optimalisatie. Wij gaan naast de marketeer staan en ondersteunen in alle mogelijkheden die de digitale media brengen. Strategie, ontwikkeling, advies en ook inkoop kunnen door 2xCeed worden ingericht. Eén aanspreekpunt voor alles met betrekking tot Website bouw, Website optimalisatie, Conversie optimalisatie, Google campagnes (SEA of SEO), Google Analytics, Display Advertising, Social Media strategie, E-mailmarketing of Programmatic buying.

Alle mogelijkheden kunnen bij ons worden ondergebracht. Wij zorgen voor de complete invulling en zijn de schakel tussen de allerbeste specialisten, ieder in hun eigen vakgebied. Er zal een team worden geformeerd dat de doelstellingen invult. De communicatie zal, indien gewenst, via 2xCeed lopen zodat de lijnen kort en helder zijn. Geen miscommunicatie of blind spots. 2xCeed is dé partner als men op zoek is naar een compleet advies.

Zowel grote projecten als individuele opdrachten zijn bij 2xCeed in goede handen. Het SEO geoptimaliseerd vertalen van content, RLSA campagnes inrichten, een animatiefilm maken, specifieke tools ontwikkelen en/of leveren van tijdelijke marketing professionals behoort allemaal tot de mogelijkheden. Wil je gericht advies of sparren met onze consultants over strategie, inkoop en campagnes dan komen we graag een keer langs.

Neem contact met ons op