Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuws & blogs

Marketing bureau in Soest - Nieuws & blogs | 2xCeed Marketeers on Demand
WordPress website onderhoud - Wie zijn wij - Website inventarisatie - Logo laten ontwerpen - Zoekmachine marketing | 2xCeed Marketeers on Demand

Wat is Google Tag Manager: Wat kan je ermee, waarom & hoe?

Google Tag Manager is een gratis tool waarmee je, zoals de naam zegt, ‘Tags’ kunt toevoegen aan jouw website(s). Tags zijn in dit geval stukken code of vooraf gedefinieerde acties die Google Tag Manager aanbiedt. Zo kun je bijvoorbeeld koppelingen maken met Google Ads en Google Analytics.

Lees meer >
Fay Dieffenbach | 2xCeed Marketeers on Demand

Fay Dieffenbach: oriënterende stage

Hoi! Ik ben Fay Dieffenbach. Ik ben 14 jaar oud en ik woon in Baarn. Ik zit in mijn 3e jaar op de Waldheim Mavo in Baarn en moet daarvoor een oriënterende stage lopen. Het leek mij erg leuk om dat bij 2xCeed te doen, omdat ik geïnteresseerd ben in marketing & sales.

Lees meer >
Teamfoto kerstuitje 2023 | 2xCeed

2xCeed kerstfeest 2023

Op donderdag 7 december zijn we met het 2xCeed-team naar SnowWorld geweest voor een vroeg kerstuitje. We begonnen de dag met werken en stapten daarna in de auto om naar SnowWorld te rijden. We konden daar twee uurtjes skiën, wat ik echt perfect vond voor bij SnowWorld.

Lees meer >
Waar zitten we? - Website vertalen | 2xCeed Marketeers on Demand

Waarom Google Bedrijfsprofiel? Wat kun je ermee?

Wanneer je op zoek bent naar een bedrijf op Google, krijg je na het eerste zoekresultaat een balk te zien, mits ingericht en juist opgezet, met gegevens over het bedrijf wat jij hebt opgezocht. Deze gegevens komen voort uit Google Bedrijfsprofiel, of onder de meeste van ons beter bekend als ‘Google mijn bedrijf’.

Lees meer >