WordPress specialist

WordPress specialist

De websites van tegenwoordig worden in verschillende zogenaamde open source systemen gebouwd, maatwerk en custom build websites daargelaten (al worden deze ook al in de basis op deze open source systemen gebouwd). Maar wat is het voordeel van een open source systeem? En waar moet je allemaal op letten als je een website in een open source systeem laat bouwen? Er zijn diverse open source systemen te vinden zoals Joomla en WordPress. Deze open source CMS (Content Management Systeem) systemen zijn veelal goed zelf bij te houden nadat ze opgeleverd worden door de webbouwer mocht je dat willen.

Zoek niet verder. Je hebt de beste WordPress specialist gevonden!

Download de Whitepaper SEO

Vol met handige tips en praktische uitvoerbare manieren om jouw website beter te positioneren in de zoekresultaten van Google.

SEO whitepaper | 2xCeed

WordPress?

Het werken met WordPress als CMS systeem heeft een aantal voordelen:

  • Er zit een gigantische community achter waardoor je veel informatie beschikbaar hebt;
  • Het is veilig en wordt steeds actueel (updates) gehouden;
  • Er zijn veel add-ons (ook wel plugins) te vinden voor WordPress;
  • Het is goed zelf bij te houden als je de website opgeleverd hebt gekregen;
  • Het is vaak direct mobiel vriendelijk;
  • Er zijn ook genoeg (premium) templates te vinden om snel van start te gaan.

De WordPress specialist

Kan je dan zelf met bijvoorbeeld WordPress uit de voeten? Dat zou kunnen. Uiteraard moet je altijd goed inschatten wat je zelf kunt en of je technisch onderlegd bent. Want dat is belangrijk! Vandaar dat wij vaak onze WordPress specialisten inschakelen om een perfecte en mooie website te laten bouwen: want ieder heeft zijn specialiteit. Een WordPress specialist kent niet alleen alle in- en outs van WordPress, maar kan ook meedenken in structuren, adviseren welke plugins te gebruiken en kan advies geven over backups, onderhoud & training geven.

Wij hebben deze WordPress specialisten in huis!

Wij kunnen de beste WordPress specialisten inschakelen voor diverse werkzaamheden. Onderhoud van WordPress, Thema vernieuwing, optimalisatie voor mobiele telefoons etc. Onze specialisten helpen je graag met al jouw WordPress vraagstukken!  Door de ervaring en expertise van onze WordPress specialisten halen we het optimale uit jouw wensen.

Ben je benieuwd hoe 2xCeed ook jouw WordPress specialist kan zijn, en hoe wij de beste website kunnen bouwen voor jou? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak met onze specialisten en bel 085 – 483 11 11. Of neem contact op via onderstaand contactformulier.

Neem contact met ons op