2xCeed videofeed

2xCeed videofeed

Video kun je op veel verschillende manieren toepassen in de marketingmix. Zo zorgt het er vooral voor dat jouw website extra wordt voorzien van een professionele uitstraling. Daarnaast helpt het je voor meer zichtbaarheid op Social Media zoals Facebook, LinkedIn, Instagram en YouTube.Het laten maken van animatie-, mood- en bedrijfsvideo’s kun je zo duur maken als je zelf wilt. Kwaliteit is uiteraard het sleutelwoord naar succes! (en het hoeft niet duur te zijn!)Onze specialisten maken fantastisch mooie video’s en laten jouw bedrijf, merk, dienst en/of product(en) in de spotlights staan!

Online video regisseurs met een persoonlijke benadering. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!

Download de Social Selling Strategie Whitepaper

Om Social Selling succesvol toe te kunnen passen is het belangrijk dat je vanuit jouw karakter, jouw DNA, jouw mindset en daarnaast jouw omgeving handelt. De unieke vaardigheden die je bezit, dragen bij aan dit succes. 

Social Selling Strategie whitepaper | 2xCeed

Videofeed 2xCeed projecten

Corporate video
Event registratie
Commercials
Testimonials
Social video
Video pitch
Training video

Animatie video
Uitleg animatie
Tutorials
Whiteboard animatie
2D-animatie
3D-animatie

Videofeed partner

2xCeed is als online marketeer ervaren in het produceren van content die werkt voor jouw merk. We werken samen met professionele camera- en geluidsmensen en helpen je graag jouw video’s tot een succes te maken. Wil jij aan de slag met video en jouw eigen videofeed? Neem nu contact op met ons en vertel hoe we je kunnen helpen. 

Neem contact met ons op