Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Veelgestelde
vragen

Veelgestelde vragen - Videomarketing - Dienstverlening - Whitepaper Social Selling - Marketing trainingen | 2xCeed Marketeers on Demand

Wat er bedoeld wordt met “on Demand”? Dat betekent letterlijk “op aanvraag” of “wanneer nodig”.

Wat is een Marketeer on Demand?

Een Marketeer on Demand is een flexibele professional die tijdelijk wordt ingehuurd voor specifieke marketingtaken, zonder vaste aanstelling.

Wil je een Marketeer on Demand inhuren klik hier voor meer informatie https://2xceed.nl/wat-doen-we/marketeer-on-demand/

SEO staat voor Search Engine Optimization en omvat technieken om websites hoger te laten verschijnen in zoekmachine-resultaten (bijvoorbeeld Google) zonder te adverteren, waardoor ze onbetaald meer zichtbaarheid en verkeer krijgen.

SEO is het niet betaald optimaliseren van jouw zoekresultaten. Dit doe je door relevant te zijn, de zoekmachines ‘goed te laten zien’ wat jouw website biedt en de juiste inrichting van jouw content, SEO-titels, alt-tags en metabeschrijvingen op basis van relevante zoekwoorden en zoekwoordcombinaties.

Meer informatie: https://2xceed.nl/?s=SEO

SEO (Search Engine Optimization) richt zich op het verbeteren van de organische (niet betaalde) zoekresultaten van een website in zoekmachines, terwijl SEA (Search Engine Advertising) draait om betaalde advertenties in zoekmachines die bovenaan de zoekresultaten verschijnen wanneer specifieke zoektermen worden ingevoerd.

Social media marketing is het promoten van merken en producten via sociale mediaplatforms (Instagram, TikTok, LinkedIn, Facebook, Pinterest, etc), waarbij strategieën zoals content creatie en advertenties worden gebruikt om de doelgroep te bereiken en te betrekken. Meer informatie: https://2xceed.nl/wat-doen-we/social-media/

Wat er bedoeld wordt met “on Demand”?. Dat betekent letterlijk “op aanvraag” of “wanneer nodig”. Marketeer on demand verwijst naar een flexibel model waarin diensten beschikbaar zijn op het moment dat een klant deze nodig heeft, zonder dat er langlopende verplichtingen zijn.

Traditionele marketingbureaus gebruiken lange termijnplannen voor merkopbouw, terwijl Marketing on Demand-services directe, meetbare en kostenefficiënte oplossingen bieden voor specifieke marketingbehoeften.

Marketing on Demand kan je helpen bij het beter genereren van meer leads en conversies door gerichte strategieën te implementeren die zijn afgestemd op je doelgroep en bedrijfsdoelstellingen. We zetten in goed overleg de juiste kanalen in. Daar gaan we meetbare strategieën inzetten, monitoren de resultaten en op basis van conversie zetten we campagne optimaal in.

Lees hier meer over onze oplossingen: https://2xceed.nl/wat-doen-we/

Marketeers on Demand verbeteren de website-ervaring door gerichte inhoud, personalisatie, optimalisatie van gebruikerservaring, snelle responsiviteit en feedbackmogelijkheden mogelijk te maken. Hierdoor wordt de website relevanter, aantrekkelijker en gebruiksvriendelijker voor bezoekers. User Experience is steeds belangrijker en met maatwerk bieden aan jouw doelgroep maak je het verschil.

SEM staat voor Search Engine Marketing, wat inhoudt dat adverteerders hun websites promoten in de zoekresultaten van zoekmachines als voorbeeld Google, Bing etc. Dit kan op verschillende manier worden gedaan. SEM bestaat uit SEO en SEA.

SEO

SEO is het niet betaald optimaliseren van jouw zoekresultaten. Dit doe je door relevant te zijn, de zoekmachines ‘goed te laten zien’ wat jouw website biedt en de juiste inrichting van jouw content, SEO-titels, alt-tags en metabeschrijvingen op basis van relevante zoekwoorden en zoekwoordcombinaties.

SEA

SEA is het (betaald) adverteren binnen zoekmachines om zo getoond te worden op het moment dat er zoekopdrachten zijn in zoekmachines die gerelateerd zijn aan jouw gekozen keywords. Op basis van een veiling/biedsysteem wordt jouw advertentie getoond in de getoonde zoekresultaten. Hier is relevantie wellicht minder van toepassing, je kiest zelf of je wordt getoond, maar wel ook heel belangrijk. Als je de advertenties niet goed inzet dan is de conversie laag en het resultaat dus niet al gewenst. Onze SEA specialisten helpen graag dit te optimaliseren en zo de gewenste resultaten en conversies in te richten.

Cost Per Click is een veelgebruikt online advertentiemodel waarbij adverteerders betalen telkens wanneer een gebruiker op hun advertentie klikt. Deze methode biedt adverteerders meetbare resultaten en directe feedback over de effectiviteit van hun campagnes. Door deze resultaten te analyseren en hetgeen je daaruit leert te gebruiken om campagnes te optimaliseren behaal je optimale resultaten met het Ads-budget. Het doel is betalen voor daadwerkelijk geïnteresseerde gebruikers die vervolgens tot actie (conversie) overgaan. Onze SEA experts zijn hier dagelijks mee bezig voor onze klanten.

Google Ads is het online advertentieplatform waar bedrijven advertenties maken die verschijnen wanneer mensen specifieke zoekwoorden op Google invoeren. Adverteerders betalen alleen wanneer iemand op hun advertentie klikt. Het is een effectieve manier voor bedrijven om hun producten of diensten te promoten en potentiële klanten direct naar hun website te leiden. Het werkt met een biedingssysteem (veiling) dat geautomatiseerd de advertenties toont. Het inrichten van een Google Ads programma kunnen onze SEA experts van A tot Z voor je inrichten, verzorgen en optimaliseren.

Een keyword(s) is een specifiek woord of een combinatie van woorden die mensen in zoekmachines typen om informatie te vinden. Bedrijven gebruiken keywords in hun websites om beter zichtbaar te zijn voor mensen die naar gerelateerde informatie zoeken.

Een “call to action” is als een digitale aanmoediging zoals “Klik hier” of “Bestel nu”. Het vertelt mensen wat ze op een website kunnen doen, zoals een product kopen of een formulier invullen. Het helpt om bezoekers te leiden naar wat de bedoeling is op een webpagina. Zo creëer je leads en conversies die je vervolgens gericht kunt opvolgen.