Website portfolio

Bekijk ons

Wil jij graag zien welke websites 2xCeed voor haar klanten heeft gemaakt? Op deze pagina vind je een overzicht van de websites die wij voor onze klanten hebben gebouwd en geoptimaliseerd. Aangezien wij bij het ontwikkelen van websites niet alleen de zorg voor het nieuwe website-design verzorgen, maar ook zaken zoals bedrijfsfotografie, animatie en video, content en optimalisatie, zijn de door ons ontwikkelde websites SEO-proof. Omdat ons website portfolio snel groeit laten we je graag persoonlijk zien wat wij nog meer hebben gemaakt. Uiteraard in samenwerking met onze klanten!

Wij zijn trots op de websites die we gemaakt hebben. Bekijk ze direct!

Website bouwen of een facelift

Heb je een duidelijk beeld hoe je jouw nieuwe website zou willen vormgeven? En ben je op zoek naar een goed advies of een creatieve geest om tot een passend concept te komen? Of heb je iets gezien in ons website portfolio wat je aanspreekt? Samen kom je verder en wij denken graag met je mee. Daardoor is het resultaat goed doordacht en tevens bekeken vanuit de gebruikers. Wij helpen ondernemers van ‘a tot z’ maar stappen ook graag in bij de ‘j’ of de ‘m’ als je ergens vastloopt.

Of niet meer tevreden bent met je huidige website of mediabureau. Ook een facelift voor de website doet vaak een hoop en aan de achterkant (techniek) van de website kunnen wij vaak op eenvoudige wijze verbeteringen aanbrengen. Hierdoor ziet een website er niet alleen uitnodigend uit maar wordt ook goed getoond in zoekmachines.

Onze specialisten

Floris van Dinteren

Webdeveloper / UX

Martine Kruyning

SEO & Sales

Voorbeelden van gerealiseerde websites

Website gemaakt door 2xCeed | Dynniq
Website-gemaakt-door-2xceed-Locatie78-bunnik | 2xCeed Online Marketing
questhouse-fleur-de-lis-website-ontwerp-door-2xceed | 2xCeed Online Marketing
Website gemaakt door 2xCeed | Lianne Dekker
Website gemaakt door 2xCeed | GustoNL
Website gemaakt door 2xCeed | Avere AEC
Website gemaakt door 2xCeed | Trip Notarissen
Website gemaakt door 2xCeed | Moulin des Comtes
Website gemaakt door 2xCeed | Finder

Wat kost een website?

Benieuwd naar onze werkwijze of heb je een vraag? Wil je weten wat een nieuwe website gaat kosten? Wij kunnen vaak al telefonisch inventariseren waar je rekening mee kunt houden. Vanaf €1.950,- kunnen wij al een geoptimaliseerde WordPress website voor je bouwen. We hebben ook een goede leaseconstructie waarbij de website, na de laatste leasetermijn, ook jouw eigendom zal zijn: www.nuwebsiteleasen.nl

Wij laten je, na inventarisatie, weten wat jouw mogelijkheden zijn om een nieuwe website te ontwikkelen. Wellicht is een facelift van de huidige website goed mogelijk. Zo weet je op voorhand waar je aan toe bent en kun je bepalen of een samenwerking interessant is voor jou.

Dus aarzel niet en e-mail of bel ons 085 – 483 11 11 voor meer informatie.

Neem contact met ons op