Website portfolio

Bekijk ons website portfolio

Wil jij graag zien welke websites 2xCeed voor haar klanten heeft gemaakt? Op deze pagina vind je een overzicht van de websites die wij hebben gebouwd en geoptimaliseerd. Bij het ontwikkelen van websites maken wij niet alleen het nieuwe website-design. Ook verzorgen wij zaken zoals bedrijfsfotografie, animatie en video, content en optimalisatie. Dat maakt onze websites SEO-proof. Ons website portfolio groeit snel. We laten we je graag persoonlijk zien wat wij nog meer hebben gemaakt.

Wij zijn trots op de websites die we gemaakt hebben. Bekijk ze direct!

Website bouwen of een facelift

Heb je een duidelijk beeld hoe je jouw nieuwe website zou willen vormgeven? En ben je op zoek naar een goed advies of een creatieve geest om tot een passend concept te komen? Of heb je iets gezien in ons website portfolio wat je aanspreekt? Samen kom je verder en wij denken graag met je mee. Daardoor is het resultaat goed doordacht en tevens bekeken vanuit de gebruikers. Wij helpen ondernemers van ‘a tot z’ maar stappen ook graag in bij de ‘j’ of de ‘m’ als je ergens vastloopt.

Of niet meer tevreden bent met je huidige website of mediabureau. Ook een facelift voor de website doet vaak een hoop en aan de achterkant (techniek) van de website kunnen wij vaak op eenvoudige wijze verbeteringen aanbrengen. Hierdoor ziet een website er niet alleen uitnodigend uit maar wordt ook goed getoond in zoekmachines.

Wat kost een website?

Benieuwd naar onze werkwijze of heb je een vraag? Wil je weten wat een nieuwe website gaat kosten? Wij kunnen vaak al telefonisch inventariseren waar je rekening mee kunt houden. Vanaf €1.950,- kunnen wij al een geoptimaliseerde WordPress website voor je bouwen. We hebben ook een goede leaseconstructie waarbij de website, na de laatste leasetermijn, ook jouw eigendom zal zijn.

Wij laten je, na inventarisatie, weten wat jouw mogelijkheden zijn om een nieuwe website te ontwikkelen. Wellicht is een facelift van de huidige website goed mogelijk. Zo weet je op voorhand waar je aan toe bent en kun je bepalen of een samenwerking interessant is voor jou.

Dus aarzel niet en e-mail of bel ons 085 – 483 11 11 voor meer informatie.

Voorbeelden van gerealiseerde websites

Neem contact met ons op