Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Banners laten maken

Banners laten maken - Banner creatie - Moodvideo - Videopitch training - Vertalingen | 2xCeed Marketeers on Demand

Banner creatie en development

Je bent op zoek naar een manier om jouw online zichtbaarheid te verbeteren. Daarvoor wil je banners laten maken. Adverteren met een banner kan een effectief middel zijn. Banners worden voornamelijk ingezet om je naamsbekendheid te vergroten of om bezoekers naar jouw website te lokken. Een beeld zegt meer dan duizend woorden.

Banner creatie? Wij weten precies hoe je goed converterende banners maakt!

Werkwijze

Wij hebben veel ervaring met het ontwerpen en maken van banners voor verschillende doeleinden en platforms. Bij ons kun je onder andere terecht voor:

  • IAB Formaten
  • HTML5 banners
  • Animated GIF banners
  • JPEG banners
  • Videobanners
  • Mobiele banners

Banners zijn bij ons altijd maatwerk. Ongeacht of je op zoek bent naar een enkele banner voor de website of complete bannersets. Door onze ervaring met het inzetten van display advertising, weten we als geen ander waar een goede banner aan moet voldoen. Naast de juiste afmetingen, kunnen we dus ook met je meedenken over het juiste beeld voor jouw doelgroep.

Banners laten maken | 2xCeed Marketeers on Demand

Boodschap in een banner

Voordat wij beginnen met het maken van een banner vinden wij het belangrijk dat de boodschap die je wilt uitdragen goed aansluit bij jouw doelstellingen. De invulling van de banner moet aansluiten bij wat je wilt bereiken. Hoe de banner eruit ziet en welke boodschap deze bevat is grotendeels bepalend of er op wordt geklikt. De banners dienen dus van hoge kwaliteit te zijn en mag niks aan ontbreken. Wij denken hierin graag met je mee.

Om te beginnen inventariseren we gezamenlijk het doel. Vervolgens brengen we in kaart hoe we dit doel gaan bereiken. Als alle aspecten besproken zijn, gaan wij aan de slag met het eerste ontwerp. Vervolgens ontvang je eerst één formaat banner in drie verschillende stijlen. Wanneer je een keuze hebt gemaakt voor jouw stijl gaan wij verder met het ontwerpen en maken van de andere formaten banners in de gewenste stijl.

Heb je een al een goed idee, of zelfs teksten en afbeeldingen? Geen probleem, dan focussen wij op vormgeving. Wij pakken het project daar op waar jij stopt of vullen het samen in.

1. Design

Met behulp van het juiste beeld jouw boodschap uitdragen

2. Remarketing

De kracht van de herhaling richting bezoekers van jouw website voor een hoge conversie

3. Branding

Zichtbaarheid en herkenning van jouw merk richting jouw doelgroep

Meer weten over banners?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, wil je een prijsindicatie of wil je weten welke banners wij hebben ontwikkeld voor onze klanten? Wij kunnen eenvoudig in kaart brengen waar je aan moet denken. Maak vrijblijvend een afspraak of bel met onze specialisten voor een indicatie.

Je kunt ons bereiken via het contactformulier of op 085 – 483 11 11. Via het contactformulier kun je contact opnemen of een vraag stellen, wij beantwoorden deze direct.