Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zo werkt 2xCeed!

29 december 2016
Videomarketing - User Experience - SEA - Videofeed - Wie zijn we - Marketing trainingen | 2xCeed Marketeers on Demand

Let us help you to take your online marketing strategy to a whole new level.

Onze manier van werken en de kracht van video marketing kort uitgelegd…

Zo werkt 2xCeed voor vele marketeers en bedrijfseigenaren. Onze kracht zit in het verbreden van de mogelijkheden, kennis en online aanwezigheid van onze klanten. Want videomarketing, dat is onze passie! Maar we doen heel veel want de mogelijkheden zijn enorm en dat is best lastig om in één zin samen te vatten. Deze animatievideo is een voorbeeld van een manier om snel te laten zien wie je bent, wat je doet en wat je voor klanten kunt betekenen. Wij helpen je graag de juiste middelen in te zetten.

Videomarketing

Een foto zegt meer dan 1.000 woorden. Moet je nagaan wat je dan met video kunt bereiken!

Video is een bewezen effectieve manier van communiceren. Ook SEO technisch heeft video een positieve invloed op de tijd die men doorbrengt op jouw website. De wijze waarop je zichtbaar bent en het kort en beknopt vertellen waar je goed in bent wordt al prettig ervaren door internet-gebruikers. Effectief, snel en concreet jouw boodschap de wereld in sturen via video is een essentieel onderdeel geworden van Online Marketing.

Nu is het wel belangrijk dat je van te voren goed nadenkt over hetgeen je wilt vertellen, dat je een helder script hebt, gebruik je video, animatie, een combinatie of heb je wellicht hele mooie foto’s die je bij elkaar brengt en laat ondersteunen door tekst?

De tijdsduur van de video is afhankelijk van het doel: bedrijfspresentatie, tutorial, productuitleg en zo zijn er nog vele mogelijkheden met video op jouw website.

Wij merken met de beste animatie en videopartners. We helpen met scriptie, invulling, creativiteit en uitvoering. Van concept naar video geheel naar jouw wens!

Kijk eens op ons YouTube kanaal voor mooie voorbeelden en inspiratie. De komende weken zullen er nieuwe video’s worden toegevoegd.

Offerte video

Is Video Marketing ook voor jou interessant? Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen inventariseren wij jouw insteek en laten we je zien wat het voor je kan betekenen en welke investering daarbij past. Uiteraard geheel vrijblijvend en zonder kosten, zoals je van ons gewend bent.

Spread the word