Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

SEO teksten
schrijven

SEO teksten schrijven | 2xCeed Marketeers on Demand

Goede SEO teksten maken jouw bedrijf beter vindbaar

De tekst op jouw website moet lekker leesbaar zijn. En jouw bezoekers op de juiste manier aanspreken. Tegelijkertijd wil je dat je klanten via zoekmachines zoals Google de weg naar jouw bedrijf optimaal kunnen vinden. Tekstcontent vol met geforceerd gebruikte zoekwoorden, daarvan haakt iedereen af. Goede SEO-tekstschrijvers zijn in staat leesbare content te produceren, die ook goed scoort op Google.

SEO is belangrijk voor je vindbaarheid als bedrijf. Zo vinden klanten jou als ze je zoeken!

Onderzoek naar de juiste keywords

Een zoekwoorden-onderzoek staat aan de start van de productie van effectieve webcontent. We maken dan een analyse van de woorden, de keywords, waarop in jouw branche veel wordt gezocht. Deze zoektermen verwerken we in jouw content, zodat zoekmachines je site goed oppikken.

Analyse van jouw doelgroep

Bezoekers die voor het eerst op jouw website terechtkomen, willen weten wat de meerwaarde is van jouw product of dienst. We verdiepen ons graag in je doelgroep en willen weten:

  • Wat komen bezoekers halen op jouw website?
  • In welke situatie zitten deze personen?
  • Wat kan jouw product of dienst voor de bezoeker betekenen?
Moodvideo - Laadtijd website verbeteren? - Intake SEA - SEO scan | 2xCeed Marketeers on Demand

Synoniemen en alternatieve zoekwoorden

Naast een uitgebreid zoekwoordenonderzoek en een analyse van je bezoekers is er nog een aspect waarmee wij rekening houden. Dat zijn de alternatieve zoekwoorden. Deze synoniemen komen naar voren wanneer je zoekt via een zoekmachine. Ook zulke alternatieve keywords verwerken wij in je tekst. Hierdoor vindt een zoekmachine jouw website op verschillende manieren.

Leren van je concurrenten

Sommige van je concurrenten worden uitstekend opgepikt door Google. We zoeken uit op welke zoekwoorden hun websites naar voren komen. Die kennis verwerken we in jouw website. De keywords die weinig zoekresultaat genereren houden we ook in de peiling. Met deze zoekwoorden kom je namelijk minder snel naar boven in de zoekmachines.

Veel ervaring met online tekstschrijven

Met het schrijven en optimaliseren van SEO-teksten heeft 2xCeed heel veel ervaring. Onze experts houden de nieuwste aanpassingen in de algoritmes van Google nauwlettend in de gaten en passen teksten hierop aan. Neem contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek. Dan kijken wij samen hoe we de teksten op jouw website nog beter kunnen maken!

Selman Akgöz | 2xCeed Marketeers on Demand
Contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden, heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.