Website inventarisatie

Website inventarisatie

Met een website inventarisatie weet je of jouw website nog wel doet waarvoor je ‘m wilt gebruiken. Ben je goed vindbaar op Google, sta je hoog genoeg in de zoekresultaten? Haal je de gewenste conversie en sluit de site goed aan op alles wat je nu doet? Wij analyseren je website, zodat jij antwoord krijgt op je vragen.

2xCeed brengt met een website inventarisatie jouw site helder in kaart!

Download de Social Selling Strategie Whitepaper

Om Social Selling succesvol toe te kunnen passen is het belangrijk dat je vanuit jouw karakter, jouw DNA, jouw mindset en daarnaast jouw omgeving handelt. De unieke vaardigheden die je bezit, dragen bij aan dit succes. 

Social Selling Strategie whitepaper | 2xCeed

Wat inventariseren we?

2xCeed brengt met een website inventarisatie jouw site helder in kaart. Hiermee geven we aan op welke punten jouw website optimalisering kan gebruiken. We analyseren de inrichting van de headers, SEO-titels, meta omschrijving en alt tags. Als SEO-specialist leggen we je bovendien graag uit waarom die zo belangrijk zijn voor je vindbaarheid. Daarnaast bekijken we hoe je de user experience kunt verbeteren voor je bezoekers. En hoe je van die bezoekers klanten kunt maken.

2xCeed brengt met een website inventarisatie jouw site helder in kaart!

Website up to date maken

Heb je je site al een tijd in gebruik en zet je er regelmatig nieuwe content op? Dat is vaak heel gunstig voor je ranking bij zoekmachines. Maar maak je binnen je webcontent wel voldoende gebruik van linkbuilding en schrijf je SEO-vriendelijke teksten? Weet je wie je bezoekers zijn en via welke devices ze je site benaderen? Mogelijk presteert je site beter met een responsive design. Met onze analyse van je website ben je daar snel achter.

Verbetertips voor je website

Onze website inventarisatie geeft je praktische handvatten om aan de slag te gaan met de verbetering van je website. Je ontvangt een lijst met quick fixes: verbeteringen die makkelijk zijn door te voeren. Ook geven we aan welke aanpassingen aan de optimalisatie van je website meer inspanning vergen.

Ook een website analyse?

Wil je weten hoe goed jouw website presteert? Interesse in deze website inventarisatie? Neem nu contact op met ons via onderstaand contactformulier.

Neem contact met ons op