Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Website ontwikkelen

Website ontwikkelen - Websites vertalen - Website inventarisatie Webdesign Utrecht - Build a website - Websites | 2xCeed Marketeers on Demand

Website ontwikkelen

Je wilt graag een geheel nieuwe website ontwikkelen. Of de bestaande website aanpassen? Heb je precies in kaart gebracht wat je wilt, dan kunnen wij snel voor je schakelen. Ben je nog zoekende? Dan helpen we je graag. Wij hebben een unieke methode ontwikkelt. Hiermee brengen we jouw ideeën eenvoudig in kaart en maken een plan. Zowel voor een bestaande als een te ontwikkelen website. Samen brengen we het beste resultaat!

Het is ‘on-going’ proces en daarom adviseren wij onze klanten alert te zijn op wijzigingen die zich aandienen.

Hoe kun je een website ontwikkelen?

Een website ontwikkelen is belangrijk om te blijven voldoen aan de steeds veranderende markt. Ook de eisen die Google stelt ten aanzien van websites dien je goed te volgen. Zo zijn er de laatste jaren behoorlijk punten geweest waar de website aan moet voldoen. In eerste instantie wordt aangegeven dat het handig is als je het doet. Zoals het responsive en beveiligd zijn van een website.

1. Responsive

Een website geschikt voor desktop, iPad en mobiele telefoons.

2. SLL beveiliging

Bescherm jouw bezoekers en jouw website met een SSL certificaat.

3. SEO optimalisatie

Maak gebruik van de kracht van zoekmachines om te groeien.

Brand Awareness - Websites ontwikkelen - Ontwerp en creatie huisstijl - Branding - Huisstijl ontwerpen | 2xCeed Marketeers on Demand

Responsiveness

Responsive zijn van een website betekent dat de website optimaal toont. Ook als je deze opent op een mobiele telefoon of een iPad. Hier ontbreekt het bij veel websites nog steeds aan. Hoewel Google voorheen aangaf dat responsive zijn aan te raden is, is het nu een vereiste om jouw posities in Google niet kwijt te raken. Google straft je niet als het niet in orde is maar beloont wel als dit wel het geval is. Komt uiteindelijk op hetzelfde neer.

Kortom: responsive zijn is heel belangrijk.

SSL beveiliging

Als jouw website faciliteiten biedt om online af te rekenen en/of persoonsgegevens in te voeren dan is een SSL beveiliging aan te raden. Ook dit is een belangrijk punt binnen het beleid van Google. Toch is het buiten het feit dat Google er waarde aan hecht sowieso prettig om jouw website te beschermen tegen hackers. Een SSL certificaat is eenvoudig aan te vragen en voorkomt een hoop problemen.

SEO optimalisatie

Wie wil je met jouw website bereiken? Heb je goed in beeld wie je wilt vinden en waar die persoon zich op het internet bevindt? Dit is best een lastig vraag en nog lastiger om hier campagnes op in te zetten. Nu zijn er altijd veel mensen online die via zoekmachines en platforms gericht zoeken naar informatie. Door de juiste zoektermen goed in te zetten op jouw website zorg je voor een betere positie als men op zoek is. Wil je snelheid en een betere positie in Google dan is Google een uitkomst. Belangrijk is dan wel dat men landt op een pagina die relevant is. Door gerichte landingspagina’s toe te voegen aan jouw website ga je zeker verbeteringen zien in jouw resultaten.

Web development

Het is ‘on-going’ proces en daarom adviseren wij onze klanten alert te zijn op wijzigingen die zich aandienen. Wacht niet tot het te laat is. Helaas ontmoeten we met regelmaat ondernemers die een positie op de eerste pagina in Google op een relevante zoekterm zijn verloren. Soms zelfs verder dan pagina 10. Ook wij kunnen niet toveren maar het is ons meermaals gelukt om iemand terug te brengen op de zo gewenste positie.

Een ander voorbeeld zijn webshops die een nieuwe webshop laten ontwikkelen en de geschiedenis van de oude shop niet veilig stellen. Hierdoor zakken deze shops volledig weg in Google. Weg handel, weg inkomen. Dit is eenvoudig te voorkomen. Is het je gebeurd? Zoek je hulp? Bel ons dan snel!

Wil je meer weten over het ontwikkelen van een nieuwe website of webshop of wil je graag de huidige ontwikkelen? Maak vrijblijvend een afspraak of bel met onze specialisten voor advies en/of tips.

Meer weten over website ontwikkelen?

Wil jij weten hoe wij jou kunnen helpen met het ontwikkelen met jouw website? Benieuwd welke websites wij hebben ontwikkeld voor onze klanten? Neem dan contact met ons op of bel naar 085 – 483 11 11.