Ga naar de inhoud
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Mijn Reis bij 2xCeed:
Van Stagiair tot Marketingprofessional

19 september 2024
Noah Kruyning | 2xCeed Marketeerd On Demand

Vanaf dag één werd ik warm ontvangen door het team en voelde ik me direct op mijn gemak.

Hallo, mijn naam is Noah Kruyning. Ik heb marketing communicatie gestudeerd aan het ROC van Hilversum en mijn passie voor dit vak heeft me in 2022 geleid naar een fantastische stageplek bij 2xCeed. Inmiddels werk ik hier nog steeds met veel plezier en enthousiasme.

De Start van mijn Carrière

Toen ik begon bij 2xCeed, was ik nog volop bezig met mijn studie en wist ik dat ik nog veel te leren had. Mijn stageperiode was dan ook de perfecte gelegenheid om mijn theoretische kennis om te zetten in praktijkervaring. Vanaf dag één werd ik warm ontvangen door het team en voelde ik me direct op mijn gemak.

Leren en Groeien

Tijdens mijn stage heb ik enorm veel geleerd over marketing en communicatie. Het was fascinerend om te zien hoe de theorie die ik tijdens mijn studie had opgedaan, in de praktijk werd toegepast. Ik kreeg de kans om mee te werken aan verschillende projecten en campagnes, waardoor ik mijn vaardigheden en kennis kon aanscherpen. Van het opzetten van social media campagnes tot het analyseren van marktdata, elke dag bood nieuwe leermogelijkheden.

Het Team van 2xCeed

Wat mijn tijd bij 2xCeed echt bijzonder maakte, was het team. De sfeer op kantoor is altijd positief en er heerst een echte samenwerkingsgeest. Iedereen staat klaar om elkaar te helpen en kennis te delen. De pauzes zijn ook een hoogtepunt van de dag, met veel gelach en interessante gesprekken. Het is duidelijk dat een goede werksfeer hier hoog in het vaandel staat, wat bijdraagt aan de productiviteit en het welzijn van iedereen.

Mijn Toekomst bij 2xCeed

Nu ik terugkijk op mijn tijd bij 2xCeed, ben ik dankbaar voor de kans die ik heb gekregen om hier te mogen werken en leren. De ervaringen en kennis die ik heb opgedaan, hebben me niet alleen geholpen om mijn studie succesvol af te ronden, maar hebben me ook voorbereid op een veelbelovende carrière in de marketingwereld.

Wat deze reis nog mooier maakt, is dat ik na mijn stageperiode bij 2xCeed ben gebleven als vast teamlid. Ik werk hier nog steeds met veel plezier en leer elke dag nieuwe dingen. Ik ben trots op wat ik heb bereikt en kijk uit naar de toekomst, met de hoop om nog veel meer te leren en te groeien binnen dit dynamische en boeiende vakgebied. Bedankt, 2xCeed, voor deze onvergetelijke ervaring en de kans om mijn carrière hier voort te zetten!

Dit was een korte blik op mijn reis bij 2xCeed. Ik hoop dat mijn verhaal anderen kan inspireren die op zoek zijn naar een stageplek waar ze echt kunnen leren en groeien. Als je vragen hebt of meer wilt weten over mijn ervaringen, aarzel dan niet om contact op te nemen!

Spread the word