Reviews 2xCeed

Klanten over 2xCeed

Klanten vertellen over de samenwerking met 2xCeed. Daar zijn we uiteraard trots op.

Beste Jet, Martine, Niels en Floris,

Mijn nieuwe website is af! Vandaag hebben Niels en Floris de allerlaatste kleine puntjes aangepast. Hij is nu helemaal compleet. Mijn collega fotografen bij MPN (o.a. Lianne Dekker) hebben niets teveel gezegd. Jullie (2xCeed) zijn een top-bedrijf. Jet, Martine, Niels en Floris: dank voor jullie niet aflatende inzet, expertise en vakmanschap. Het resultaat mag er zijn! Ik ben een tevreden klant.

Jos Laarhoven

Laarhoven Photography
Beste Martine,
December vorig jaar koos ik voor jullie Marketeer on Demand programma voor 4 uren vast per maand. Sindsdien neemt het team van 2xCeed mijn website Debiteurenbeheer.Amsterdam onder handen. Iedere maand bespreek ik met jou welke zaken worden aangepakt en gewijzigd. Daarna gaat jouw team aan de slag. Dat leidt intussen tot een hele mooie en krachtige website. En dankzij jouw adviezen stelt het mij in staat om veel effectiever marketing te bedrijven.

Er is al veel gebeurd op het gebied van SEO, teksten, foto’s, Iandingspagina’s, een veel mooiere homepage en het gebruik van Elementor om veel mooiere pagina’s te creëren. Dat het effect heeft weet ik intussen zeker. Er melden zich spontaan klanten die een pagina of blog op de site hebben gelezen. Door optimale SEO wordt de pagina gevonden en door de fraaie vormgeving wordt het vertrouwen gewekt om kontakt op te nemen.

Martine, ik vind het ontzettend prettig schakelen met jou en je collega’s. De professionaliteit straalt er vanaf. Ik zal 2xCeed dan ook van harte aanbevelen binnen mijn netwerk.

André de Bruin

Straetus debiteurenbeheer & Incasso
Wat issie mooi geworden! En wat issie boven mijn verwachting uitgestegen! Jij hebt geluisterd, geobserveerd, overlegd met me en uiteindelijk een website gecreëerd die alles ademt waar ik voor sta: beeldend, helder, creatief, afwisselend en een lust voor het oog! Het bijzondere van deze samenwerking was voor mij dat ik niet eens heel veel hoefde uit te leggen, toe te lichten over hoe ik het wilde hebben. Alsof je het allang wist.

Jij hebt een talent en het vermogen om dit zakelijk neer te zetten en daarmee onderscheid jij jezelf van vele andere online marketeers en maak jij heel veel ondernemers zichtbaarder en sterker. Ik zal de wereld naar je toe sturen want de wereld heeft je nodig! Dank, dank, dank en nog eens heel erg bedankt!

Lilian Korzelius

Lilian Unlimited
Beste Martine,
In juli 2018 kwam ik als vervanger bij dit BNI chapter. Drie weken later werd ik lid. Vanaf deze periode hebben wij elkaar leren kennen. Wij deden samen de leden succes training bij Herbert Denk. Later hield je een tien minuten presentatie. Ik was onder de indruk. Wij hadden een 1-op-1 bij jou op kantoor. En toen heb ik Sandra Lanser, mijn collega-bestuurder bij Geldzorgnet bij jou geïntroduceerd. Geldzorgnet werd klant bij 2xCeed.

Commitment

Wij appen, wij hebben ontmoetingen face-to-face, via telefoon, via email. Dankzij jou heb ik ontzettend veel geleerd over WordPress, SEO, zoekwoorden, bloggen, internet, ranking in Google, Google Analytics, H1, H2 en H3, etc. etc. Je commitment is geweldig. Op oudjaarsdag belde je mij om mijn blogs te verbeteren. Twee dagen geleden hadden wij overleg in Grand café ZO! Met zijn vieren. Na afloop stuurden wij appjes met aanvullende vragen, onder andere van Sandra om 20.36 uur. Jij stuurde een app om 23.48 uur dat het geregeld was.

Geweldige vakvrouw

Je bouwt aan vertrouwen, geeft gratis relevante informatie, creëert draagvlak bij je klanten voor verandering en actie. En Sandra en ik ondernemen actie. Je neemt je rol als online marketeer on demand op zoals ik financieel advies geef. En je brengt het motto van BNI in de praktijk: Geven loont!

Martine, je bent een geweldige vakvrouw, met hart voor je vak en je klanten. het is fijn om met je samen te werken. Heel veel dank!

Philip Knijff
Geldzorgnet

Philip Knijff

Geldzorgnet
Onze samenwerking met o.a. Niels van der Perk van 2xCeed is al meer dan een jaar zeer plezierig. We zijn ruim een jaar geleden begonnen met een website die mede door slimme tips van 2xCeed al flink aan het stijgen is in Google en zelfs op detailpagina niveau al dominant is en enkele nummer 1 posities bekleden. Chapeau! SEO technisch is alles strak ingeregeld, inmiddels zijn we aan linkbuilding begonnen. We zijn nog lang niet klaar met elkaar en kijken uit naar een plezierige continuering van een duurzame samenwerking voor coffeeshopsinamsterdam.nl, coffeeshoptouramsterdam.nl en amsterdambiketour.nl

Misja & Remco

Amsterdambiketour.nl
Voor het maken van een nieuwe corporate presentatie heeft Martine Kruyning van 2xCeed ons ondersteund. Na een prettig introductie gesprek is Martine samen met haar collega’s aan de slag gegaan. Er is goed gekeken naar onze huisstijl en in overleg met ons zijn ook de teksten volledig geredigeerd. Mega pluspunt is het initiatief en de extra waarde die Martine in haar gesprekken toevoegt. Bij onze laatste afspraak gaf ze een waardevol rapport waar mee wij onze websiteprestaties konden verbeteren. We zijn zeer tevreden met de samenwerking en het eindresultaat!

Jan van der Meij

Smaak bedrijfscatering
Ik heb als webshop eigenaar in het recente verleden met meerdere partijen contact gehad ter verbetering van mijn on-page SEO en begeleiding van mijn Adword campagnes. Ondanks dat er gouden bergen beloofd werden bleek de samenwerking al snel erg teleurstellend te zijn en viel het op dat het professioneel niveau ver onder de maat was.”

Professioneel en proactief

“Sinds ik in november 2015 in contact kwam met 2Xceed.nl scoort mijn webshop zeer goed, is er sprake van een heldere samenwerking en wordt er zeer professioneel proactief gedacht en gehandeld. En dit alles na een duidelijke intake en kosten/baten overzicht waarbij tot op heden niets teveel beloofd werd maar meer wordt waargemaakt dan dat er voorzichtig op voorhand werd verwacht! 2xCeed is een zeer goede en professionele partij! Ze verdienen hun eigen kosten inclusief die van de Google campagnes al bijna na 1 maand terug!

Marketing Manager

Tanden bleek kliniek
Gedurende de eerste 1,5 jaar na de start van onze webshop, zijn we tegen een heleboel zaken aangelopen. Zowel technische als marketing/SEO aspecten. We hadden een SLA (service level agreement) bij het bedrijf die onze website had gebouwd. Bij elke vraag kregen we geen of een standaard antwoord, wat elke keer weer veel frustratie opleverde. We waren dus drastisch op zoek naar een ander bedrijf dat een persoonlijke benadering kende, en advies op maat verstrekte.

Kundige gesprekspartner

Via kennissen die goede ervaringen hadden met 2xceed zijn we in contact gekomen met dit bedrijf. Al bij de eerste kennismaking bleek dat 2xCeed een kundige gesprekspartner was en veel interesse in ons (kleine) familie bedrijf toonde, zodat ze met suggesties op maat kwamen. We kregen absoluut het idee dat er naar ons geluisterd werd. Toen we met elkaar “in zee” gingen is dit gevoel alleen nog maar versterkt. We hebben nu een vast aanspreekpunt bij 2xCeed en kunnen daar terecht met al onze vragen.

Transparant proces

Samen kijken we dan of we het probleem zelf al (deels) kunnen oplossen of dat er een specialist aan te pas moet komen. Hierbij wordt zeker rekening gehouden met de kosten / baten. Indien er een specialist ingeschakeld wordt blijft het proces transparant en wordt duidelijk teruggekoppeld door 2xCeed hoe de zaken ervoor staan. Ons bedrijf is voor het eerst gestart met Google AdWords, en ook hier worden we kundig in bij gestaan met advies en begeleiding door 2xCeed. Kortom we zijn meer dan tevreden dat we de overstap hebben gewaagd en onze hosting, technische web ondersteuning en AdWords begeleiding bij 2xCeed hebben ondergebracht. Eindelijk de betrouwbare partner met persoonlijke touch die we zochten!

Yvette Bruijnes-Schulman

Laurens Schulman
Ik kwam bij 2xceed voor begeleiding bij het bouwen van mijn nieuwe website. Daarin moest het delen van kennis en activeren van marketeers meer centraal staan. De site moest raad geven bij strategische en tactische beslissingen om zodoende merken echt te laten groeien. Daar waar marketing in veel opzichten steeds complexer lijkt te worden, legt BrandBooming immers het accent op fundamentele marketingprincipes die altijd gelden en je helpen groei te realiseren.

Onnodige kosten besparen

2xCeed startte met een zorgvuldige intake en polste daarbij meteen wat ik mogelijk zelf kon doen, om onnodige kosten te besparen. Kenmerkend was de bereidheid om niet meteen met een kant en klare oplossing te komen. Er werd actief afgestemd op een samenwerking om kennis en vaardigheden over te dragen en mij als ondernemer extra vrijheid te geven. Dat gaf precies het juiste gevoel. Eenmaal aan de slag was er vrijwel dagelijks kort contact en werd stap voor stap het werk verdeeld. De servicegerichtheid kwam naar voren door met een praktische insteek naar oplossingen te zoeken. Opvallend was dat het hoofddoel daarbij nooit uit het oog werd verloren. We spiegelden iedere fase aan kennisdeling, activatie en support voor besluitvorming door marketeers die aan echte merkgroei willen werken.

Resultaat mag er zij

Het resultaat mag er zijn. De site biedt deelbare micro-adviezen voor merkgroei, met 30 heldere en inspirerende tips. Een aantal tools helpen bij het inschatten van merksterkte en groeipotentieel, maar ook bij het berekenen van bandbreedte voor campagnebudget. Ook is voorzien in het prioriteren van actiepunten voor merkgroei met marketing, media en reclame.

Zeer ervaren professionals

Mijn dienstverlening is goed beschreven en ik ben maximaal bereikbaar voor een afspraak. En ik ben trots op de bestelmodule voor de wekelijkse workshops voor merkgroei: minder drempels, meer inhoud. Ik beveel 2xceed graag iedereen aan die online actief is. Het zijn zeer ervaren professionals, ze zijn betrokken, bescheiden en buitengewoon prettig om mee te werken. Ik wens iedereen van harte goede zaken toe. Dat kun je voortaan versnellen met dienstverlening van 2xceed, voor al je online marketing-activiteiten.

Ed Borsboom

BrandBooming
Intermail BV was toe aan een nieuwe website. Voor een hardcore productie bedrijf als Intermail was dit een ‘ver van mijn bed show. Internet, website, het zal allemaal wel. Uiteindelijk is toch besloten om een geheel vernieuwde website te bouwen. Maar dan: Met wie, hoe pakken we dit aan? Als commercieel directeur had ik wel een idee hoe het er uit moest zien en wat ik wilde vertellen, maar de bouw was voor mij een onbekend terrein.

Goed advies

2xCeed had precies die dienstverlening die ik nodig had om als leek dit project aan te gaan. Via de inhuur van specialisten kunnen zij op alle terrein adviseren en realiseren. Allereerst het goede advies en de presentatie van alle mogelijkheden, daarna het interview met alle betrokkenen om vooral gezamenlijk te bepalen wat de ‘tone of voice’ moest zijn, om tot slot te komen tot de bouw. Alles ging zeer ontspannen en zonder dat wij er veel aan hoefde te doen. Wij konden ons eigen werk doen en af en toe konden wij meekijken op de online procesvoortgang. Prima geregeld.

Vindbaarheid duidelijk verbeterd

Ook was het prettig om een fixed overeengekomen projectbedrag te kunnen afspreken. Geen verborgen scenario’s of lijken in de kast. Alles is binnen budget gebleven. De site is nu enkele weken live en we zijn erg tevreden. Inmiddels zien we, mede door de SEO toevoeging, dat de vindbaarheid duidelijk is verbeterd. Er zijn zelfs in de eerste week nieuwe contacten gelegd met website bezoekers! Om kort te gaan: Blij dat ik 2xCeed heb leren kennen, blij dat zij onze site hebben gebouwd!

Armin Kleiss

Intermail
Lieve Martine,
Online marketing, media regisseur dat is wat mij altijd bij blijft van jouw pitch. Iemand die meedenkt wat voor jouw bedrijf nu echt belangrijk is en hoe je dit naar buiten brengt. Met verstand van marketing en hoe dit online in te zetten. Hoe fijn is dat! Als vakspecialist vond ik alles wat met mijn website te maken had toch redelijk ingewikkeld. Daarom besloot ik dit stuk graag bij 2XCeed neer te leggen en vertrouwde volledig op jou kennis.

Zonder enige stress

Martine, jij en het team van 2Xceed zijn aan de slag gegaan en zonder enige stress is er gebouwd aan mijn online marketing. Jullie weten precies wat wel werkt en wat beter kan en zorgen ervoor dat alles hiervoor wordt aangepast. En hoe geweldig is het dan dat je merkt dat het ook echt werkt. Dat je meer respons krijgt en dat er nieuwe klanten heel gericht bij je komen door je online marketing. En als je ergens mee zit, een vraag hebt of er niet uitkomt is een belletje genoeg en wordt alles direct opgelost. Ook worden dingen niet onnodig moeilijk of ingewikkeld gemaakt en verbaast het mijn telkens weer hoe snel en simpel het wordt opgelost. Ik heb nog veel plannen voor de toekomst van mijn bedrijf en ik ben super blij met jou aan mijn zijde om dit samen online in te gaan zetten. Dank je wel Martine en team van 2XCeed!

Kuno Breen

De Beautycoach

Op zoek naar reviews over 2xCeed?

Heeft u vragen over de referenties van 2xCeed of bent u op zoek naar ervaringen van klanten over 2xCeed? Neemt u dan gerust contact met ons op. We brengen u graag in contact voor onafhankelijke beoordelingen door onze klanten.