Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

WordPress specialist
Amsterdam

Webdesign Amsterdam - Animatie video - WordPress specialist Amsterdam - Onze kernwaarden, missie en visie | 2xCeed Marketeers on Demand

WordPress specialist Amsterdam

Een goede WordPress specialist maakt het verschil. Veel bureaus werken met WordPress en kunnen een website ontwerpen. In principe kun je dit ook zelf. De kunst is je te onderscheiden en de standaard website te voorkomen. Je kunt veel met WordPress en de echte specialist weet hoe. Wij werken met de beste specialisten en maken het verschil voor jou. WordPress specialist Amsterdam is daarmee een begrip.

Echt verschil maken met een WordPress website met een geweldig design!

Wat kost een WordPress website?

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen hangt dat af van waar je staat. Optimalisatie van een bestaande website kunnen we vanaf € 99,- realiseren. Wil je een volledig nieuwe WordPress website laten maken dan kunnen wij je helpen vanaf €39,95 per maand. Wil je een nieuw WordPress thema? Geen probleem. In een persoonlijk gesprek kunnen we eenvoudig in kaart brengen waar je aan moet denken. Maak vrijblijvend een afspraak of bel met onze specialisten voor een indicatie.

WordPress installeren

WordPress kun je eenvoudig zelf installeren. Mocht je hier niet uit komen. Wij helpen je!

Woocommerce

Met deze module maak je van jouw website een webshop.

WordPress CMS systeem

Met onze handleiding kun je eenvoudig aan de slag met jouw website.

Banner creatie - WordPress specialist Amsterdam - SEO teksten schrijven | 2xCeed Marketeers on Demand

WordPress templates

Om te beginnen kan iedereen en gratis WordPress website maken. Er zijn templates die je kosteloos kunt vullen. Daar is niets mis mee. Vooral als je handig bent en SEO content kunt creëren is het resultaat ook echt goed. We komen met regelmaat websites tegen die goed geoptimaliseerd zijn en echt onderscheidend. Eerlijkheid gebied te zeggen dat er dan meestal wel heel veel tijd in is gaan zitten. Of er is hulp vanuit de directe omgeving van familie of vrienden met kennis van WordPress. Dat maakt WordPress ook zo prettig om mee te werken.

WordPress specialist Amsterdam

2xCeed werkt vanuit Amsterdam voor diverse opdrachtgevers. Van multinationals tot lokale ondernemers, ze kunnen met een WordPress website uit de voeten. Dat maakt het ‘open source’ systeem ook zo prettig om mee te werken. Of je de website nu helemaal zelf in beheer wilt hebben. Of je wilt deze laten beheren, 2xCeed helpt het resultaat verbeteren. Daar zijn onze specialisten voor opgeleid en dat merk je.

WordPress themes gratis

WordPress website templates zijn er in vele verschillende lay outs. Er zijn betaalde versies en ook gratis templates. WordPress installeren is zeer eenvoudig. Het is belangrijk om op voorhand te kijken wat je wilt bereiken met de site en wat je er mee wilt. Wil je een verhaal vertellen en verder weinig tot geen interactie met de bezoekers dan is een gratis versie vermoedelijk prima voor jou. Wil je een shop toevoegen, afspraken laten maken via de website of maatwerk tools toevoegen dan is het belangrijk om te kijken of het template voldoet aan jouw wensen.

Optimaliseren WordPress website

Heb je een WordPress website en heb je het idee dat het resultaat, bereik en/of de positie in Google te wensen over laat. Dan is het zeker aan te raden contact met ons op te nemen. Onze specialisten maken kosteloos een website inventarisatie, kijken naar de techniek en SEO. Vervolgens geven we aan de hand van de bevindingen aan waar de kansen en risico’s liggen. Vaak zien we dat we met een paar kleine aanpassingen al een groot effect kunnen bereiken. Met als resultaat een betere positie online.

WordPress website laten maken

Wij leveren professionele websites die je zelf heel eenvoudig kunt (laten) onderhouden. Daarnaast ontwerpen wij de website in lijn met jouw huisstijl en op basis van jouw wensen. De WordPress website wordt volledig geoptimaliseerd opgeleverd. Daarna kun je zelf onbeperkt pagina’s maken, teksten en foto’s plaatsen aan de hand van onze duidelijke handleiding. Hiervoor heb je geen speciale software of computerkennis nodig, je logt gewoon in op je website  waar en wanneer je maar wilt. Heb je geen tijd of zin om je eigen teksten in de website te zetten? Dan doen wij dat voor je.

Meer weten over WordPress websites?

Wil jij weten hoe wij jou kunnen helpen met het bouwen van jouw WordPress website? Benieuwd welke websites wij hebben gebouwd voor onze klanten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via 085 – 483 11 11.