De online marketeer on demand

De online

Heb je als bedrijf behoefte aan een online marketeer. Maar is een dienstverband een stap te ver of niet wenselijk? Dan heeft 2xCeed de oplossing. 2xCeed treedt op als marketing afdeling voor diverse bedrijven. Het voordeel is dat je per maand een aantal uren met ons afstemt. Vervolgens vullen wij dit in met de beste specialisten per kanaal.

Dat is voor een online marketeer in dienstverband praktisch niet te doen. Want de diversiteit aan online mogelijkheden is voor een heel team al een uitdaging. Laat staan voor één marketeer, en helemaal als de functie part-time wordt ingevuld. Bovendien zorgt het gehele team voor de optimale marketing-mix.

Flexibel abonnement, je zet het eenvoudig aan of uit. Maar net wanneer jij het nodig hebt.

Invulling werkzaamheden online marketeer

Hoe gaat dit dan in de praktijk en waarom is een ‘marketeer on demand’ interessant?

 • Per kanaal de beste specialist
 • De marketeer kan ingezet worden naar behoefte/tijdelijk
 • Een goede marketeer zorgt voor méér business en zichtbaarheid
 • Slechts één aanspreekpunt, de toegewezen project manager
 • Bewaking resultaat en heldere rapportages
 • Geen gedoe met de nieuwe ZZP wetgeving
 • Continuïteit: geen uitval door verlof, vakantie en ziekte
 • Back-up is direct aanwezig
 • Inkoopvoordeel binnen netwerk van 2xCeed
 • Vanaf 5 uur per maand

Onze specialisten

Martine Kruyning

SEO & Sales specialist

Niels van der Perk

Conversie & Analytics specialist 

Invulling werkzaamheden online marketeer

Uiteraard is dit altijd in overleg met onze opdrachtgever. Voordeel is wel dat onze marketeers zelfstandig kunnen werken. Vervolgens worden ze aangestuurd door een ervaren project manager. Deze project manager is het aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Onze project managers zullen op basis van het marketingplan en budget de werkzaamheden verdelen en aansturen. Uiteraard is het resultaat wat telt en daar zal ook op worden gestuurd.

De kanalen met de beste conversie zullen optimaal worden ingezet en voor verdere groei zorgen. Minder presterende kanalen zullen worden bijgestuurd of niet langer worden ingezet. Tenslotte vinden we de klik heel belangrijk. Is er iemand binnen het team waar de opdrachtgever niet tevreden over is? Dan lost 2xCeed dit op. Binnen ons partnernetwerk van meer dan 70 partners zit altijd wel een alternatief. Desalniettemin komt dit zelden voor.

Toch is het fijn dat we hier zo flexibel mee om kunnen gaan.

Verdeling online marketing inspanningen per maand​

Eerst hebben we een uitgebreid interview met de betrokkenen bij de opdrachtgever. Daarna stemmen we alles goed af met onze partners. Tenslotte rolt daar een plan uit. Voorbeeld: we komen overeen dat 2xCeed maandelijks 18 uur gaat besteden aan online marketing. Dan verdelen we dit als volgt:

 • Optimaliseren en updates website: 4 uur per maand
 • Content creatie en optimalisatie: 6 uur per maand
 • Facebook posts en acties inrichten: 4 uur per maand
 • Nieuwsbrief opstellen en verzenden: 2 uur per maand
 • Overleg en communicatie richting klant: 2 uur per maand

Het zullen dus diverse specialisten zijn die hieraan meewerken. Toch hebben opdrachtgevers in principe alleen contact met de project manager.

In de praktijk zien we dat onze klanten hierdoor veel efficiënter kunnen werken aan de online zichtbaarheid. Want er is continuïteit, een gerichte strategie en de opvolging is heel efficiënt. En mochten er uren overblijven dan gebruiken we deze, indien gewenst, om extra activiteiten te ontplooien.

Contractduur online marketeer on demand

We spreken bij de start een vaste periode af van 6 maanden. Daarna is de online marketeer maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van twee maanden. Dit doen we omdat onze klanten met name in de 3e en 4e maand het effect gaan merken. Na 6 maanden kunnen we dan afstemmen hoeveel uren er voor het vervolg nodig zal zijn. Vaak zien we dat, omdat we de eerste 6 maanden alles goed inrichten, het aantal uren kan worden bijgesteld. Anderzijds groeien we ook mee met onze klanten en schroeven ze het aantal uren juist op.

Efficiëntie online marketeer

Door de ervaring en expertise van onze online marketeers halen we het optimale uit het budget. Want onze opdrachtgevers geven aan veel meer resultaat te boeken tegen een gelijke of zelfs lagere investering. Ben je benieuwd hoe 2xCeed ook jouw online marketing optimaal kan invullen? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak met onze adviseurs en bel 085 – 483 11 11 of mail naar info@2xceed.nl

Neem contact met ons op